Szellemet láttam volna?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Nagyon furcsa dolog történt velem tegnap (vasárnap) délelőtt!
Kb. 9 óra lehetett, amikor átmentem a nappaliból a konyhába ( mivel akartam csinálni egy kis harapnivalót ),s az ablakból látom, hogy az udvarunkban egy fekete emberszerű lény nyugodtan átsétál a garázsunk előtt.
Ami ezt a lényt illeti kb. 2 méter magas lehetett, és az átlagnál vékonyabb volt. Férfinek nézett ki és egy köpenye volt. Fura módon ez az emberkeszerűség darabokra kezdett foszlani. Kb. 5 másodpercig néztem, aztán kinyitottam az ablakot s már semmi nem volt ott.
Ez most mi??
Én vagyok ilyen idióta, vagy tényleg egy szellemet láttam???
Az biztos hogy nem járt nálunk kéményseprő (vagy más), mert csak én voltam otthon.
Kérlek segítsetek!
2017. máj. 1. 10:03
11/11 anonim válasza:
Tételezd fel, hogy tévedés volt, és várj egy újabb megjelenésre. Ha újra látod szólítsd fel távozásra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!