Vajon szellemet láttam?
Én eddig csak videón láttam szellemet, vajon még sosem. Mondjuk nem is szeretem a vajat, lehet ez az oka.
"teljesen olyan volt, mint amit láncfűrésszel hasítanak le a fáról"
Mi mindent nem tanítanak az iskolában! :o
Szellemsztorikkal még sokra viheted mint író.
Kedves Kérdező!
Te viszonylag "jól" jöttél ki a szellemese helyzeteidből.
Az én legparanormálisabb élményem akkor volt, amikor tavaly szilveszterkor, egyedül maradtam otthon, mert anya, apa és az öcsém átmentek a keresztapámhoz és családjához (mert három utcányira laknak) boldog új évet kívánni. Én bezártam minden ablakot és kétszer is ellenőriztem, hogy minden rendesen be van-e zárva (azért mert kicsit félek amikor egyedül vagyok otthon). Na szóval, lefeküdtem aludni és beraktam a fülhallgatót a fülembe és néztem a plafont. Aztán meguntam a zenét és az oldalamra fordultam és próbáltam lecsukni a szememet (de álmos nem voltam), felültem és bekapcsoltam a tv-t. Hirtelen úgy éreztem mintha mellém feküdt volta valaki és a melleimre tette volna a fejét és megfogná a kezemet. Annyira megijedtem, hogy meg sem mertem mozdulni. Rátettem a kezemet annak a valaminek a fejére és olyan volt mintha a haja a kezemre csavarodott volna. Ekkor már besokalltam és felugrottam (jelzem, egész végig senkit/semmit nem láttam magamon és a szoba berendezésén kívül), kiszaladtam a bejárati ajtóhoz és még oda sem értem de hallottam ahogy valaki lenyomja a kilincset és lassan kinyitja az ajtót. Beszaladtam a konyhába és a legnagyobb kést vettem ki a fiókból és még egy palacsintasütőt (úgy gondoltam ez jó védekező eszköz lesz, ahogy a filmekben is). Rohantam az ajtóhoz és akkor megláttam az öcsémet, anyát és apát. Mindent eldobtam és megöleltem anyát.
Elmondtam nekik, hogy mi történt de nem hitték el azt mondták, hogy csak fáradt voltam és képzelődtem.
De tudom, hogy ez megtörtént.
Azóta ezzel a valamivel vagy valakivel együtt alszok, mert mindig érzem, hogy ha az oldalamon alszok átkarol, ha pedig háton akkor pedig rám teszi a fejét.
"Miért volt 0%-ban hasznos a válaszom?"
Gondolom azért mert szkeptikusok jártak erre pontozni (köztük én is). Márpedig az objektív ismeretek alapján szinte biztos hogy fáradt voltál és képzelődtél, még ha szerinted valós is volt. De ne aggódj majd fel leszel pontozva, ez itt az ezotéria, ahol az objektivitás nem tolerált és vannak akik úgy gondolják hogy a személyes - szubjektív - nézőpont a valósabb. Magyarul szerintük nem képzelődtél.
"Kedve troll kettes. Papám fatelepen dolgozik, hát csak felismerek egy fűrésszel levágott fadarabot..."
Kedves Kérdező, köszönöm hogy ezt tisztáztad. Viszont akkor ez az első szellemtörténet, ahol a szellem láncfűrészt használt. :)))
Az szerintem nem számít, hogy rosszul csináltátok az idézést, de az igen, hogy komolyan gondoltátok...
Elsőben volt, hogy szüleim elmentek ismerőshöz, ezért csak én voltam itthon. Hallom, hogy kinyílik az ajtó, meg kapcsolgatják a villanyt, de semmi fény. Barátom meg azzal magyarázta, hogy hörcsög,de tuti nem az volt.
Pont ma volt, hogy egész délelőtt kaparászást hallottam a kanapé mögül, de olyan volt, mint egy ember. Ezenkívül még számtalan történt egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!