Szellemet láttam, mit tegyek?
Tegnap, sötétedés után a munkahelyemen mentem a mosdóba, ami egy hosszú folyosó végén az utolsó ajtó. Ahogy hirtelen odakaptam a tekintetem, egy nagyon sovány, fekete ruhás nőt láttam bemenni a mosdóba. Odaértem és senki nem volt bent, az ajtó is zárva volt, villany sem égett. Kijönni, elmenni senki nem tudott volna úgy, hogy ne vegyem észre, mert keskeny a folyosó.
Meséltem itt a többieknek is, többen tudnak róla, Lenke néninek hívták, itt dolgozott, a fia meghalt balesetben. Lenke néni ettől teljesen lefogyott, örökké feketében járt és a munkába menekült.
Ezek mellett egész nap csöngött tegnap a telefon egy olyan szobában, ahol nincs is telefon csak szervergépek! Többen hallottuk. Utólag kiderült, hogy ez a szoba volt Lenke néni szobája.
Az épület kb. 200 éves, ráadásul a pincében szörnyű dolgok történtek a kommunizmus alatt, gondolom ezt nem kell ecsetelnem. Halálesetek is.
Az épület az elmúlt 2 hónapban nagy belső átalakításon ment át, Lenke néni szobája is alaposan át lett rendezve. A pince irattárként funkcionál, ott nem volt bolygatás, csak iratpakolás.
Lenke nénitől nem félek nagyon, de a pinceiektől igen. Ők nem valószínű, hogy jóindulatúak.
Otthon minden este gyújtok gyertyát a szobámban, van felakasztva álomcsapda, szélcsengő, prizma az ablakon, nagyobb méretű Fatima keze (Hamsa) szintén felakasztva. Valami talizmánt keresek, amit magammal hordhatok, ami megvéd a pinceiektől. Fatima keze (Hamsa) jó erre a célra, mondjuk ezüstből? Azt olvastam az elriasztja a rossz szellemeket, általános védelmező hatása van.
Vagy van más, amit magammal hordhatok mondjuk egy karkötőn?
(és nem vagyok dilis, nem élek drogokkal, nem ez az első dolog, amit meglátok, a megérzéseim is szinte mindig bejönnek és biztos vagyok benne, hogy nem képzelődtem)
Kamunak nem kamu, ezért írtam le. Nem szokásom a "kamugyártás" meg a "trollkodás", hogy ezekkel a divatos kifejezésekkel éljek.
Igen, tudom, hogy nem kell(ene) félni, mert az csak erőt ad az ilyen lényeknek.
Valószínűleg ha bántani akartak volna már megtették volna. Tavaly 1 teljes napot töltöttem a pincében, akkor még az ott történtekről fogalmam se volt.
Tegnap meg közvetlenül Lenke néni után mentem a mosdóba, ő is bánthatott volna, ha akar.
Amulettre meg ha úgy jobban tetszik a placebo hatás miatt lenne szükségem, segítene nem félni. Szóval ez még mindig kérdés.
Szia!
Nem tudom, mennyire vagy megelégedve a a válaszommal, vagy csak engem is dilisnek hisztek, de én hiszek Neked. Én is láttam, hallottam már különös dolgokat. Az amulettről az a véleményem, hogy nem feltétlenül szükséges, ha bántani akartak volna, már megtették volna. És amúgy is: Miért PONT Téged?
Úgyhogy csak bátram, és ne hagyd, hogy mások elnyomják benned a hitet, ha láttad, akkor biztosan úgy van.
Fölösleges bármit is magadnál hordanod. Ha egyébként szeretnél, akkor bármi lehet az, akár egy kisautó is. A lényeg, hogy tudod védelmet ad.
A pincében valószínű az energia az, ami érezhetővé válhat a halálesetek miatt is. Ezért félhetsz a pincétől.
Lenke nénivel pedig, ha szeretnél beszélhetsz hozzá. Felveheted a telefont, ha csörög, hátha meghallod a hangját, és azon keresztül sikerül vele kommunikálnod.
Ha viszont nem szeretnél, akkor hagyd békén őt, és ő is téged. :)
Ha pedig folyamatosan veled van, figyel téged, vagy sokszor látod, akkor lehet, hogy elvár tőled valamit, vagy csak kíváncsi rád, hogy ki vagy. Bár nem hinném, hogy ilyen szóba jöhetne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!