Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemet láttam, mit tegyek?

Gyevickie kérdése:

Szellemet láttam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap, sötétedés után a munkahelyemen mentem a mosdóba, ami egy hosszú folyosó végén az utolsó ajtó. Ahogy hirtelen odakaptam a tekintetem, egy nagyon sovány, fekete ruhás nőt láttam bemenni a mosdóba. Odaértem és senki nem volt bent, az ajtó is zárva volt, villany sem égett. Kijönni, elmenni senki nem tudott volna úgy, hogy ne vegyem észre, mert keskeny a folyosó.

Meséltem itt a többieknek is, többen tudnak róla, Lenke néninek hívták, itt dolgozott, a fia meghalt balesetben. Lenke néni ettől teljesen lefogyott, örökké feketében járt és a munkába menekült.

Ezek mellett egész nap csöngött tegnap a telefon egy olyan szobában, ahol nincs is telefon csak szervergépek! Többen hallottuk. Utólag kiderült, hogy ez a szoba volt Lenke néni szobája.

Az épület kb. 200 éves, ráadásul a pincében szörnyű dolgok történtek a kommunizmus alatt, gondolom ezt nem kell ecsetelnem. Halálesetek is.

Az épület az elmúlt 2 hónapban nagy belső átalakításon ment át, Lenke néni szobája is alaposan át lett rendezve. A pince irattárként funkcionál, ott nem volt bolygatás, csak iratpakolás.

Lenke nénitől nem félek nagyon, de a pinceiektől igen. Ők nem valószínű, hogy jóindulatúak.

Otthon minden este gyújtok gyertyát a szobámban, van felakasztva álomcsapda, szélcsengő, prizma az ablakon, nagyobb méretű Fatima keze (Hamsa) szintén felakasztva. Valami talizmánt keresek, amit magammal hordhatok, ami megvéd a pinceiektől. Fatima keze (Hamsa) jó erre a célra, mondjuk ezüstből? Azt olvastam az elriasztja a rossz szellemeket, általános védelmező hatása van.

Vagy van más, amit magammal hordhatok mondjuk egy karkötőn?

(és nem vagyok dilis, nem élek drogokkal, nem ez az első dolog, amit meglátok, a megérzéseim is szinte mindig bejönnek és biztos vagyok benne, hogy nem képzelődtem)

2016. jan. 14. 13:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
47%
Mit kéne tegyél? Egy élmény volt és ennyi. Lépj tovább! Én állandóan valótlan dolgokat látok, de nem veszek róluk tudomást. Ott van és kész. Nem mindegy, hogy hallucinálsz vagy sem?
2016. jan. 14. 14:14
 2/14 anonim ***** válasza:
34%
Hülyeség, hogy ilyesmitől félj, ha valódi és meg akar ölni, akkor meghalsz és kész, ha hallucinálsz, akkor pedig tudomást sem veszel róla, és normálisan élhetsz tovább.
2016. jan. 14. 14:17
 3/14 anonim válasza:
17%
Az egész kategória kamu, természetesen nincsenek szellemek, én akármilyen darkos helyen voltam vagy temetőben éjfelkor egyedül sosem láttam.
2016. jan. 14. 14:29
 4/14 A kérdező kommentje:

Kamunak nem kamu, ezért írtam le. Nem szokásom a "kamugyártás" meg a "trollkodás", hogy ezekkel a divatos kifejezésekkel éljek.

Igen, tudom, hogy nem kell(ene) félni, mert az csak erőt ad az ilyen lényeknek.

Valószínűleg ha bántani akartak volna már megtették volna. Tavaly 1 teljes napot töltöttem a pincében, akkor még az ott történtekről fogalmam se volt.

Tegnap meg közvetlenül Lenke néni után mentem a mosdóba, ő is bánthatott volna, ha akar.

Amulettre meg ha úgy jobban tetszik a placebo hatás miatt lenne szükségem, segítene nem félni. Szóval ez még mindig kérdés.

2016. jan. 14. 15:26
 5/14 anonim ***** válasza:
36%
Valószínűsítem, hogy mivel nem sokkal ezek előtt hallottál a történtekről, ha egyáltalán megtörténtek, ezek miatt képzelődhettél szellemet. Ha valaki nagyon fél, vagy megijed akkor élethűeket tud képzelődni. Pêldául amikor kicsi voltam és megnéztem az Alien filmet utánna én is bevoltam f*sva és emiatt valósághű dolgokat képzelődtem. Nyugi ez bárkivel előfordulhat.
2016. jan. 14. 16:15
 6/14 A kérdező kommentje:
Nem képzelődtem. Főleg, mivel a pincés rémtörténeteket és Lenke néni történetét is az "eset" után hallottam, csak utána mesélték nekem. korábban egyikről sem hallottam soha!!! Ha fordítva lett volna, akkor persze én is ezt hinném.
2016. jan. 14. 16:23
 7/14 anonim válasza:
71%

Szia!

Nem tudom, mennyire vagy megelégedve a a válaszommal, vagy csak engem is dilisnek hisztek, de én hiszek Neked. Én is láttam, hallottam már különös dolgokat. Az amulettről az a véleményem, hogy nem feltétlenül szükséges, ha bántani akartak volna, már megtették volna. És amúgy is: Miért PONT Téged?

Úgyhogy csak bátram, és ne hagyd, hogy mások elnyomják benned a hitet, ha láttad, akkor biztosan úgy van.

2016. jan. 14. 16:37
 8/14 anonim ***** válasza:
28%
De így még mindig nem biztos, hoy 100% -ra láttad. Az hogy látsz valamit azt rengeteg dolog befolyásolhatja, és ezt mind számításba kell venni, hogy biztosra kijelentsd!
2016. jan. 14. 18:17
 9/14 anonim ***** válasza:
11%
Istenem, minek kellett az OPNI-t bezárni? :(
2016. jan. 14. 18:53
 10/14 Legoman ***** válasza:
53%

Fölösleges bármit is magadnál hordanod. Ha egyébként szeretnél, akkor bármi lehet az, akár egy kisautó is. A lényeg, hogy tudod védelmet ad.

A pincében valószínű az energia az, ami érezhetővé válhat a halálesetek miatt is. Ezért félhetsz a pincétől.

Lenke nénivel pedig, ha szeretnél beszélhetsz hozzá. Felveheted a telefont, ha csörög, hátha meghallod a hangját, és azon keresztül sikerül vele kommunikálnod.

Ha viszont nem szeretnél, akkor hagyd békén őt, és ő is téged. :)

Ha pedig folyamatosan veled van, figyel téged, vagy sokszor látod, akkor lehet, hogy elvár tőled valamit, vagy csak kíváncsi rád, hogy ki vagy. Bár nem hinném, hogy ilyen szóba jöhetne. :)

2016. jan. 14. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!