Megdöbbentő lelet - A koszovói Šar-hegységben egy több, mint 10 ezer éves transzformátort találtak. Hogyan értelmezhető ez?
Már nagyon sok olyan lehetet találtak, mely nem illik a történelemkönyvek szemléletébe, de ezekkel nem foglalkozik a tudomány és a média sem, pedig elvileg felkapnak minden szenzációt, ezekről mégis megy a kuss. A tudománynak is azokat a dolgokat kellene kutatnia, amik fehér foltokat képeznek a történelem könyvek szövetén, hisz ebből tanulunk, de nem. Ehelyett megy a hallgatás.
Mondjuk egy transzformátor elég komoly tárgy ahhoz hogy komolyan vegyük, illene ezzel foglalkozni.
Mi lehet a rejtély magyarázata:
1. - Egy ősi, már elpusztult emberiség maradványa, mely hasonló vagy sokkal fejlettebb volt nálunk, ők építették a piramisokat is?
2. - Ősi idegenek érkeztek és megtanították az elektromosság használatát?
Mindkettő titokzatosan hagzik, nemde !?
5# Vagyok. Sajnos,ha egy olyan kérdés
merül fel itt ami nem fér bele a mélyentudományos kockaagyakba, akkor
megy a fújjogás.Hála az Istennek,hogy
nem mindenki ilyen,mert akkor még mindig a sztyeppén vadászgatnánk egy
kőhegyű dárdával,és a"félj a tűztől"
dogma alapján ennénk a nyershúst.
Egyébként jó étvágyat mindenkinek!
Jaja 11-es, olyannyira igazad van hogy ezt a "mélyentudományos kockaagyak" által feltalált szerkezetek segítségével közlöd velünk, míg a "nem mindenki ilyenek" még mindig ott tartanak hogy fúj, csúnya tudomány! :'D
Én komolyan nem értem az ilyen embereket, ezeknek valami fordítva van bekötve az agyukban...
Viszont a mai Irán területén olyan agyagkorsókat találtak amik akkumulátorként működtek 3000 évvel ezelőtt.A szkeptikusokat egyetemi tanár sem győzi meg személyesen sem.
Honnan ez a buta nagyképűség?Nem lehet tudni.Talán az előző életükből
kiindulva,merthogy ott voltak,és látták,a semmit.Ahogy mai napig is a semmit látják,mert az agyukat figyelik.
hülyeség ilyeneket kérdezni itt.
amúgy igen, nekem igazinak tűnik.
az öntött kőről magyarországon nem beszélnek, pedig franciául 100+kiadvány foglalkozik az öntött kövek technológiájával.
és nem a betonról beszélek.
Lefordítva: A koszovói szar hegyen egy régi szar transzformátort találtak amit az amcsik hagytak ott
a második alatt.A megtalálónak nem mondták el,hogy ők hagyták ott,mert környezetszennyezésért visszamenőleg
perekhetnék őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!