Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért nem hiszek, ezekben?

Miért nem hiszek, ezekben?

Figyelt kérdés
Sokan írnak, szellemekről,látomásokról.Én azért sem hiszek ezekben a dolgokban, mert mikor édesanyám elhunyt, akkor én éjszakákat töltöttem azzal, hogy a sötét házban fényképeket csináltam, de soha nem tapasztaltam képeken semmi különös dolgot. Ültem éjszaka az ágyon, és könyörögtem, hogy ha itt van akkor jelezzen valahogy. De soha nem tapasztaltam semmi furát. Se zajt, se mozgó tárgyakat. Nehezen dolgoztam fel, anyukám elvesztését, fiatalon hírtelen hunyt el, azért is próbálkoztam, ilyen dolgokkal, de semmit sem tapasztaltam. Az
2017. ápr. 19. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Valószínű azért mert nem hiszel benne, talán apróbb jeleket észre sem veszel. Ők, főleg a hirtelen elhunytak, próbálkoznak, csak nagyon sokan nem veszik észre. Én érzékelek mindenfélét. Olyanok is "jönnek" hozzám, akiket csak vagy futólag ismerek, vagy még úgy sem mindig. mert érzik, hogy én érzékelem. Nem tettem ezért semmit, sajnos többet én sem tudok, azt, hogy melyik mit akar, vagy esetleg segítséget kér, iylesmiben viszont semmit nem tudok tenni, én valahogy leragadtam ennél, hogy érzem sokszor a jelenlétet. Próbálj elalvás előtt rá gondolni, akár magadban, beszélhetsz is hozzá, mint egy ima, úgy kell elképzelni. Lehet, hogy álmodban jelezni fog.
2017. ápr. 19. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
52%

Azért, mert ezek nem létező dolgok, azért. Amit el kell HINNI ahhoz, hogy megtapasztald, azok nem létező dolgok, nem tények.

Amit leírtál, az a gyász folyamata, tök természetes.

2017. ápr. 19. 14:42
 3/4 thoomas26 ***** válasza:
69%

Lehetséges, hogy túlságosan is akartad, ezért hiúsult meg. (Mennyi dologgal vagyunk úgy az életben, hogy ha túlságosan akarjuk, pont azzal hiúsítjuk meg.) Nagyon is elképelhető, hogy akart volna ő jelezni neked, s jelzett is neked, de te egyszerűen nem vetted észre. Ez keveseknek sikerül persze, főképpen egy megfelelő tudatállapot kell hozzá. Egy olyan szinten kell "rezegjen" a tudatod, amelyben képes vagy meghallani, megérezni ilyen jeleket. Nem minden elhunyt képes ugyanis tárgyakat megmozdítani, vagy valami fizikailag is érzékelhetőt produkálni, megnyilvánítani.

Hinni pedig csak akkor fogsz benne, ha már megtapasztaltál legalább egyszer ilyesmit. Akkor viszont már nem hinni fogod, hanem tudni. Addig viszont megértelek, ha nem hiszel benne - ez természetes. Én sem tartom helyesnek, ha valaki csak úgy hisz valamiben, hogy maga nem győződött meg róla, vagy legalább nem szerzett róla cáfolhatatlan bizonyítékokat, (ész)érveket.

Azonban, ha elengeded őt szeretettel, és megérted, hogy jó helyen van, s biztosítod (akár gondolatban) arról, hogy te is jól leszel nélküle is, akkor ő is megnyugszik, és immáron jó érzéssel fogja folytatni az útját. Könnyebb ezt megértened persze, ha nem a születés és a halál közötti életet tartod egyedül létezőnek, hanem teljes szélességében vizsgálod a létezést. Ha elfogadod, hogy mi a létezésünk igazi értelme, és hogy mindez amit most élsz, csupán ennek egy apró láncszeme.

Anyukádnak valószínűleg oka volt akkor kilépni az életből, de amikor majd neked is eljön az időd, ő lesz az egyik, aki a kapuban szeretettel várni fog rád.

2017. ápr. 19. 15:11
 4/4 Amarok Tonrar ***** válasza:
A kérdésre vagy te tudod a választ, vagy senki. Én hiába kérdezem másoktól, hogy miért nem szeretek bizonyos dolgokat, vagy miért nem hiszek egy vallásban sem, a választ vagy magamból hámozom ki, vagy rejtve marad.
2017. ápr. 19. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!