Mennyire illik egymáshoz egy bak fiú és egy halak lány csillagjegyű ember? Nem hiszek ezekben de azért kíváncsi vagyok az észrevételekre
Figyelt kérdés
2010. júl. 26. 19:15
1/9 <b>Chuck Norris</b> válasza:
A bak megeszi a halat sajnos, szóval nem jól. De azért ha bátor vagy meg lehet próbálni. Csak aztán majd ne sírj itt hogy mit csináljak ha a bak fiú leharapta a halfarkad.
am szereted a halrudat?
2/9 A kérdező kommentje:
Igen szeretem
2010. júl. 26. 19:49
4/9 anonim válasza:
Nem hiszel benne, de reménykedsz hogy olyan választ mond ami tetszene neked...
5/9 anonim válasza:
Én halak vagyok, és nem jövök ki a legjobban a bakokkal, de ettől függetlenül megpróbálhatod, lehet, hogy szerencséd lesz. :))
6/9 anonim válasza:
Ugyanez van nálunk, pasi bak én halak. Pár hónapja együtt vagyunk már, eddig általában a horoszkóp igaz volt az ismerőseimre, de rá nem, ő olyan bak, akire hamarabb mondanád, hogy halak vagy esetleg mérleg. A kapcsolatban inkább én irányítok, és ő az akinek szüksége van rám. De én amúgy is egész jól elvagyok a bakokkal...
7/9 anonim válasza:
szerintem a halak nő nem illik senkihez, csak önmagához, de azt is rossz nézni.
8/9 anonim válasza:
22.37 halak nő vagyok, és van halak nő barátnőm is. Osztom a véleményedet.
9/9 anonim válasza:
Én bak vagyok és jól kijövök a halak lányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!