Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Halak jegyu ember huseges tars?
Halak jegyben született sok százezer ember. Szerinted mind hűséges - vagy mind csalfa?
Nem gondolod, hogy ha a horoszkópból egy szó is igaz lenne, akkor az összes biztosítótársaság ezt készíttetné és ez alapján dolgozna?
Lehet hogyne!Van ilyen h e talal ezzel meg azzal...
en bika vagyok, es azt mondjak, h a halak jo nekem hazastarsnak.
altalanosan a Halak huseges embertipusok, vannak persze kivetelek is, nem mehetsz erre egyedul.
erzekenyek, romantikusak stb...ez ALTALABAN bennuk van. De a kivetelek erositik a szabalyokat, nemde?
Ha horoszkop erdekel, azt is hallottam, h csak az az ember hisz tokeletesen benne, aki nem eleg eros a sajat eletet a kezebe venni es iranyitani..annak iranyitja a sors.
Ugyh a tanacsom, h vedd a kezedbe a sorsod, es akard h az a Halak ne csaljon meg, tarts ki mellette es nem fog.
Ismerek hűséges és nem hűséges halakat, hűséges és nem hűséges bikákat, hűséges és nem hűséges nyilasokat (jaj, ez már nácizásnak számít? :)))
Vannak hűséges, normális halak. Vannak nem hűségesek, akik hülyék, de szeretik a tejbegrízt. Vannak olyanok, akik hűségesek, de hülyék, és a kedvenc színük a piros. A horoszkóp pedig egy baromság.
igenn, tudom, hogy hulyeseg xD
azert koxonomm a valaszokat :D
Társkeresés előtt inkább írni tanulj meg! Ugyanis többet nézünk ki egy intelligens lányból (nem kell zseninek lenni). Szánalom teteje ahová a mai ultra laza tucatfiatalok tartanak társalgás terén..
De be ne írd nekem, hogy ne fikázzam a helyesírásod, mert ez nem emberi hiba amit bárki elkövethet, hanem mások hülyeségének a majmolása!
Szerintem NEM CIKI ha magyarul ír/beszél az ember, ahogy attól se lesz senki menőbb ha a cuki, ari, puxxy, köxxy benne van a szókincsében.. Legalább nem kurvulna el mégjobban szegény nyelvünk.
egymas kozt mi igy szoktunk irni xD
Suliban nem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!