Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Na ez most mi volt? Nagyon...

Na ez most mi volt? Nagyon megijedtem. :/

Figyelt kérdés
tehát tegnapelőtt fürödtem és a párás tükörbe egyszer csak megjelent egy 66 os. totál besz*rtam, és gyorsan kimentem onnan. Másnap este fürdés előtt lemostam a tükröt, hátha valami kosz rémített meg... aztán megint megjelent, de most nem ott mint tegnapelőtt, hanem a tükör alján... Azthittem bediliztem, és odahívtam az öcsémet, hogy ő is látja e? és ő is látta, tisztára mér lehetett ott?
2010. máj. 13. 17:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
én hiszek neki, de azt hogy miért pont 66 azt nm tudom..érdekes. Máshol jelent már meg? Vagy történt hasonló??
2010. máj. 16. 16:11
 12/18 anonim válasza:
75%

Nem tudom mi igaz ebből, de a 66 a számmisztikában az egyik mesterszám, jelentése: Egyetemes öröm.

Akkor olyat is találtam, hogy 66-ban (mint évszám) történtek olyanok, hogy zsidó felkelés a Római Birodalom ellen, vagy Jeruzsálem ostromlása, Suetonius Paullinus konzul lesz (Római Birodalom), ezenkívül ilyen egyházi légiókat hoztak létre, szóval csupa vallásos esemény...nemtom ez mit jelenthet. Mennyire vagy vallásos? Mert lehet, hogy valaki ilyen úton akar üzenni neked... (feltéve, hogy nem az öcséd volt :D)

2010. máj. 17. 18:48
 13/18 A kérdező kommentje:
hát totál nem vagyok vallásos, az öcsém tuti nem volt, mert a tükrönk, két szabályos hatos volt, az öcsém meg egy hatost sem bír szépen me3grajzolni, nemhogy 2 (disgraphia)
2010. máj. 17. 19:13
 14/18 A kérdező kommentje:
*tükrön
2010. máj. 17. 19:13
 15/18 A kérdező kommentje:
és amúgy meg nemtudom, hogy minek kell mindenkit hülyének nézni. le is fotóztam, csak olyan halvány lett, hogy nem lehet látni.
2010. máj. 17. 19:15
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem veletlen, ennek nem kell nagy jelentosseget tulajdonitani.
2010. máj. 18. 10:55
 17/18 anonim válasza:
49%

Bár én sem tudom h. mit jelenthet, de azt elmondhatom, h. ha az öccse ijesztgetni akarná, nem hiszem, h. pont egy 66-ost írt volna fel a tükörre XD

De nem? ha ijesztgetni akar valaki valakit, az ismertebb írásokat vetné be, mint a: látlak; meghalsz v. dögölj meg, meg a többi ismertebb cucc, esetleg vmi ijesztőbb figurát rajzol, mint egy félelmetesebb arckép.

Ez ugye érthető?!

Szal öcsike kizárva :D

2010. júl. 7. 20:37
 18/18 Tom White ***** válasza:
100%
+Mondja hogy öccse diszgráfiás. Furcsa. Halt már meg valakid aki közel állt hozzád? Esetleg valaki aki rosszat akar neked?
2010. nov. 30. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!