Na ez most mi volt? Nagyon megijedtem. :/
Nem tudom mi igaz ebből, de a 66 a számmisztikában az egyik mesterszám, jelentése: Egyetemes öröm.
Akkor olyat is találtam, hogy 66-ban (mint évszám) történtek olyanok, hogy zsidó felkelés a Római Birodalom ellen, vagy Jeruzsálem ostromlása, Suetonius Paullinus konzul lesz (Római Birodalom), ezenkívül ilyen egyházi légiókat hoztak létre, szóval csupa vallásos esemény...nemtom ez mit jelenthet. Mennyire vagy vallásos? Mert lehet, hogy valaki ilyen úton akar üzenni neked... (feltéve, hogy nem az öcséd volt :D)
Bár én sem tudom h. mit jelenthet, de azt elmondhatom, h. ha az öccse ijesztgetni akarná, nem hiszem, h. pont egy 66-ost írt volna fel a tükörre XD
De nem? ha ijesztgetni akar valaki valakit, az ismertebb írásokat vetné be, mint a: látlak; meghalsz v. dögölj meg, meg a többi ismertebb cucc, esetleg vmi ijesztőbb figurát rajzol, mint egy félelmetesebb arckép.
Ez ugye érthető?!
Szal öcsike kizárva :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!