104 évesen látja őket?
A dédim 104 éves, demens..
De folyton vár valakit, ki szokott kiabálni a szobából hogy " ki van ott?" kérdezi tölem, hogy nem láttam? Mondom nem... Hát pedig ott állt a fekete hajú nő az ajtóban.
Meg hogy itt volt az anyja meg az apja még ebédkor, most hol vannak? Mondjuk neki hogy már rég meghaltak...
Éjjel is arra ébredünk, hogy " ki maga??? Mit akar??? Menjen innen!!"
Félelmetes... De talán ő látja a halottakat? Egyszer azt hallottam, hogy a kisgyerekek és a nagyon idősek látják őket.
Én nagyimmal ugyanez volt, kiegészítve, hogy a vége felé már nem ismerte meg néha a lányát, máskor meg a másikat nem.
Én úgy tudom ez valami olyasmi miatt van, hogy az agysejtek halnak el és ezek szerepét veszi át egy másik sejt (ez nem biztos). És ilyenkor valahogy újraélnek régi dolgokat / emlékeket.
Mi próbáltuk, nem "butának" nézni ezek miatt, hanem beszéltetni / kérdezni arról amit "lát".
Legyetek vele sokat, szeressétek! Én nagyimnak is volt pár ilyen éve; álmában halt meg :-(
Igen, a halál közeledtét jelzi.
No, nem a látomásai miatt, hanem a leélt 104 éve okán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!