Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » 104 évesen látja őket?

104 évesen látja őket?

Figyelt kérdés

A dédim 104 éves, demens..

De folyton vár valakit, ki szokott kiabálni a szobából hogy " ki van ott?" kérdezi tölem, hogy nem láttam? Mondom nem... Hát pedig ott állt a fekete hajú nő az ajtóban.

Meg hogy itt volt az anyja meg az apja még ebédkor, most hol vannak? Mondjuk neki hogy már rég meghaltak...

Éjjel is arra ébredünk, hogy " ki maga??? Mit akar??? Menjen innen!!"

Félelmetes... De talán ő látja a halottakat? Egyszer azt hallottam, hogy a kisgyerekek és a nagyon idősek látják őket.

2017. ápr. 9. 17:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
53%
Nekem nagymamám volt ilyen. A te dédid is akkor hamarosan meghal. Szomorú és sajnálom, hogy ezt le kellett írnom. Csak készülj fel rá.
2017. ápr. 9. 18:00
 2/11 A kérdező kommentje:
Amikor ezt elkezdte, mi is azt hittuk hogy itt a vég .... De ennek már 2 éve. :D
2017. ápr. 9. 18:01
 3/11 anonim válasza:
És most is jól van? :D
2017. ápr. 9. 18:38
 4/11 anonim ***** válasza:
42%
Nem, egyszerűen csak demens.
2017. ápr. 9. 19:29
 5/11 A kérdező kommentje:
Testileg jol van , jön megy rolátorral.. :D
2017. ápr. 9. 19:38
 6/11 anonim ***** válasza:
54%
Fél lábbal a sírban.. Sztem kêpzelodik. Oreg mar szegeny
2017. ápr. 9. 20:27
 7/11 anonim válasza:
90%

Én nagyimmal ugyanez volt, kiegészítve, hogy a vége felé már nem ismerte meg néha a lányát, máskor meg a másikat nem.

Én úgy tudom ez valami olyasmi miatt van, hogy az agysejtek halnak el és ezek szerepét veszi át egy másik sejt (ez nem biztos). És ilyenkor valahogy újraélnek régi dolgokat / emlékeket.

Mi próbáltuk, nem "butának" nézni ezek miatt, hanem beszéltetni / kérdezni arról amit "lát".

Legyetek vele sokat, szeressétek! Én nagyimnak is volt pár ilyen éve; álmában halt meg :-(

2017. ápr. 9. 22:36
 8/11 anonim ***** válasza:
56%
Nem kell ebbe nagy dolgot belegondolni. Demencia és kész.
2017. ápr. 10. 09:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Igen, a halál közeledtét jelzi.

No, nem a látomásai miatt, hanem a leélt 104 éve okán.

2017. ápr. 11. 06:14
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem kéne annyit szívni.
2017. ápr. 11. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!