Mit ért egy nő az alatt hogy azt látja 29 évesen olyan kisfiús arcom van?
Vannak nők, akiknek kifejezetten nem szimpatikusak a kisfiús arcú pasik, és vannak akik odáig vannak tőlük. (én az utóbbi közé tartozom :D)
Szerintem a hangnemből ki lehet venni, hogy az illetékes hölgy pozitívan, illetve negatívan jegyezte meg.
Van ilyen.
Én 22 évese beiratkoztam egy középiskolába egy OKJ-s tanfolyamra és mindenki azt hitte hogy 9-es vagyok azaz 14-15 éves. Engem egyáltalán nem bántott.
én pont a kisfiús pofikat szeretem:)
16/L
Én 35 éves vagyok, egyszer feltettem ide a képemet a "szerinted hány éves vagyok" kérdéssel és 27 lett az átlag. Senki nem járt még a közelében sem a valódi életkoromnak, de volt aki 19-nek mondott. Picit se esett szarul, ellenkezőleg, örülök, hogy az életmódom és a genetikám jó és nem vagyok egy tipikus harmincas elhívott családapa.
Ráadásul kifejezetten szeretem a fiatal de érett nőket, tehát nekem még kifejezetten jól is jön, hogy jelentősen fiatalabbnak látszom mint amennyi vagyok.
Szóval szerintem ne parázz, inkább örülj neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!