Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál gáz ha 19 évesen még mindig "kisfiús" arcom van?
19 éves vagyok, és többen mondták már hogy milyen kisfiús arcom van, és úgy nézek ki mint egy 14 éves. Osztálytársaim is cikiznek emiatt hogy ugye nekik már nő a férfias arcszőrzet, nekem meg olyan "babaarcom" van. Teljesen puha, sima bőrom van, és kisfiús,félénk szemek.
Külsőre 189 magas vagyok, vékony/izmos alkatú.
Hidd el, még előnyödre válik, az a babaarc, a nők általában nem csípik a borostát.
Nekem bejönnél :D (23/l)
Dehogy gáz, nekem nagyon bejönnek a babaarcú pasik:)
24/L
Ennél megnyugatatóbb válaszokat még nem hallottam, pláne 4 lánytól egyszerre.
Örülök, és köszönöm hogy így látjátok :)
Engem is kifejezetten a baba arcú pasik vonazanak...:D
Valahogy ez a típus fog meg a legjobban! :)
Úgyhogy nyugodj meg, rengeteg csajnak ez az ideál! :)
Főleg, ha baba archoz kicsit kidolgozottabb test... hmmm:)
Imáááááádom!!!:D
Nekem is olyan babás arcom van lány létemre, mondjuk ettől függetlenül nem nézek ki fiatalabbnak, de nekem a helyes arc=ezzel. Nem feltétlenül szabályos arx, hanem úgy szokták mondani, hogy "kölyökképű". Ez van:)
Jújj nagyon helyes lehetsz. Nem adod meg a telefonszádmodat!? :P
Ne aggódj ilyenek miatt, biztos nagyon jól nézhetsz ki:)
Örülj neki... Én utálom... 14 éves vagyok és kész rémálom... és a lányoknak sokkal jobban bejönnek az ilyen "babaarcú" fiúk... bár így se lehet kifogásom!=) Szóval sok sikert a lányokhoz!
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!