Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tegnap este megjelent a...

Dremji Geri kérdése:

Tegnap este megjelent a szobámba egy szellem! A többi lent?!

Figyelt kérdés

Szóval tegnap éjszaka 01:23 óra volt pontosan. Teljesen egyedül voltam akkor otthon.

Kimentem wcre (nagy wc) és zajokat hallottam. Eléggé megijedtem aztán bementem a szobába és egyből bezáródott a wc ajtó amit nyitva hagytam, utána lefeküdtem, h biztos képzelődők. És láttam magam előtt egy szellemet piros volt mindene és azt mondta, h költözzünk el a házból. A kérdésem az lenne, h mi a teendő ilyenkor?

2017. ápr. 4. 17:30
1 2 3
 21/29 Seraphim ***** válasza:
Nálam meg a nyihogó rettenet járt este és össze sz@rta a wc-t
2017. ápr. 6. 18:41
 22/29 anonim ***** válasza:
Ez nálam is előfordult de Tivadar megúnta ténykedését
2017. ápr. 6. 18:46
 23/29 anonim ***** válasza:
Mármint Tivadar a tűzokádó wc
2017. ápr. 6. 18:48
 24/29 A kérdező kommentje:
Szerinted, ha nem tűnik el ilyen gyorsan, akk nem kínáltam volna meg?!
2017. ápr. 6. 19:03
 25/29 anonim ***** válasza:

1:23-kor csak egyféle szellem jelenik meg: a vörösseggű ördög. Az eljárás ez esetben a következő: az első és legfontosabb feladat, amit akkor is célszerű időnként elvégezni, ha nincsenek szellemeink, a tértisztítás. Kezdjük egy alapos takarítással, amely mindenre kiterjed, az összes helyiségre (kamrára, tárolóra, padlásra stb.), amely az otthonunkhoz tartozik. Szabaduljunk meg mindentől, amire nincs szükségünk, amit régen használtunk, vagy ami rossz emlékeket idéz. Ha így teszünk, azonnal utat engedünk a pozitív energiáknak, amit még tovább fokozhatunk, ha sokat szellőztetünk, és beengedjük az éltető napfényt lakásunkba!

Ezután helyezzünk el életet, azaz virágokat, zöld növényeket a lakás különböző pontjain! Töltsünk egy üvegtálba tiszta vizet, és helyezzük a lakás, vagy a szoba közepére! Mindez hozzásegít ahhoz, hogy a pozitív energiák szabadon áramolhassanak. Gyújtsunk füstölőt, illatosítsunk, töltődjünk fel mi magunk is kellemes érzésekkel!

Segítségül hívhatjuk a szelleműzéshez az illatokat is, mert bizonyos illóolajok kiválóan alkalmasak a lélek megerősítésre, és a szellemek távoltartására. Ilyen például a citrom, a levendula, a menta és a rózsaolaj.

Végül pedig talán a leghatékonyabb módszer a beszélgetés. Ha érzékeljük, vagy legalábbis gyanakszunk rá, hogy szellem van a környezetünkben, szólítsuk meg! Legyünk tisztelettudóak (hiszen ő sem tehet róla, hogy velünk van), és kérjük meg, hogy távozzon! Akkor sem érdemes osztozni velük az életterünkön, ha komoly károkat nem okoznak, mert mindenképpen a mi energiáinkat használják, és ez nem vezet semmi jóra.

2017. ápr. 7. 03:56
 26/29 anonim ***** válasza:
Ekkora kamu baromságot :D
2017. ápr. 9. 13:12
 27/29 anonim ***** válasza:
Ja ez biztos az a szellem volt,amelyik bojlert szokott szerelni ha hivjak,de néha eltéved.Mutasd meg neki a bojlert ha legközelebb megy.Nekem is megjavitotta egy kis pàleszért.
2017. ápr. 9. 20:28
 28/29 anonim ***** válasza:
A sok hülye...
2017. ápr. 10. 14:26
 29/29 anonim válasza:
Köszönd meg, hogy becsukta utánad a bűzölgő wc ajtaját.
2017. ápr. 16. 22:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!