Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ha meghalunk tudni fogunk róla?

Ha meghalunk tudni fogunk róla?

Figyelt kérdés
Gondolom a lelkűnk àltal igen. Viszont hallottam olyanról hogy nem minden lèlek tudja hogy meghalt.Hogy van ez?
2017. márc. 26. 11:16
1 2
 11/15 thoomas26 ***** válasza:
67%

Valószínűleg azon múlik, hogy a halállal kapcsolatban mennyire vagy most tudatos. Úgy tűnik, nagyon sokan járnak úgy, hogy meghalnak, s egy jó darabig nem is vesznek tudomást róla - nem is tudják, hogy már meghaltak. Azok, akik a nálunk standardnak tekinthető materialista világképben élték az életüket, nagyobb eséllyel járhatnak így. Akik viszont megértik, hogy nem minden az anyag, akik legalább nagy vonalakban megértik, hogy mi van az anyagi világon túl, azok sokkal tudatosabbak lehetnek a haláluk folyamatában is.

Tehát a magad esetében is főleg azon múlik, hogy most, az életedben, mit értesz halál alatt - végleges kimúlást, vagy csak tudatállapot-váltást.

2017. márc. 26. 19:21
 12/15 anonim ***** válasza:
48%
nem fogunk tudni róla. a tudás szubjektív, a halálban a szubjektum megszűnik.
2017. márc. 26. 19:53
 13/15 anonim ***** válasza:
34%
mindenki a másik haláláról tud, de csak amíg él...
2017. márc. 26. 22:09
 14/15 anonim válasza:
Senki sem tudja mi történik az élet után. Bár csak tudnám. Nagyon kíváncsi vagyok én is mi történik.
2017. márc. 29. 21:26
 15/15 Awakening77 válasza:
Én abban hiszek, hogy a testünk halálát tudni fogjuk, de a lelkünk nem hal meg. A meditáció a tudatosság (jelenben élés) gyakorlásának egy kiváló lehetősége. Ezért is meditálok minden nap, hogy a tudatom minél inkább a jelenre koncentrálódjon. A lélek szerintem újjászületik és nem biztos, hogy a Föld nevű bolygón, hanem lehet, hogy egy másik galaxis másik bolygóján, akár negyedik dimenziós lényként is újjászülethetünk. (én legalábbis erre vágyom) Mivel itt a Földön a háromdimenziós létben vagyunk, a negyedik dimenziót (az időt) nem tudjuk még uralni.
2017. ápr. 6. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!