Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miskolcon földrengés volt...

Miskolcon földrengés volt amit én is éreztem, most meg fogunk halni? Igaz akkor még is 2012 meghalunk a fim is felvázolja?

Figyelt kérdés
2010. aug. 20. 00:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
én már halott vagyok :(
2010. aug. 20. 00:17
 2/11 anonim ***** válasza:
38%
Unatkozol?
2010. aug. 20. 00:18
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Egyszer biztos...
2010. aug. 20. 00:26
 4/11 anonim ***** válasza:
Bekesebb kornyekre kellene koltoznod, ahol nincs internet kapcsolat es meg a maya indianokrol sem hallottak. Ahol nincs nem is volt es soha nem is lesz foldrenges...ingerszegeny nyugodt embermentes kornyezet.
2010. aug. 20. 01:04
 5/11 anonim ***** válasza:
mi nem fogunk, max csak te...
2010. aug. 20. 07:19
 6/11 anonim ***** válasza:

Te tiszta bolond vagy!

Hulyeseg az egesz 2012-es vilagvege!

2010. aug. 20. 10:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Természetes dolog, hogy a kőzetlemezek mozognak. Meg minden magasabb épületnek van egy természes kilengése, erre ráérősít a földmozgás. A világvége meg olyan dolog, aminek senki sem tudja megmondani a pontos idejét.
2010. aug. 20. 20:23
 8/11 A kérdező kommentje:
Miskolcon élek az Avason mi is felébredttünk a kisfiammal a földrengéskor, mert egy nagyot reccsent a szekrényünk, és olyan érzés volt mintha az ágyunk is megrezdült volna,de ez egy pillanat volt, és onanatol kezdve a félelemtöl nem tudtunk aludni.Azt hittem elsőnek is ,hogy tévedek, de mikor hallottam a hiradóban akkor jöttem rá még is igaz ..Nem mertem mondani senkinek,mert nem gondoltam komolyan,hogy igaz amit éreztünk.De aznap este láttuk a hiradóban ,hogy volt földrengés. Van egy kis cicánk és egész nap sirt nem tudtuk mi a baj ,de most már tudjuk,hisz az állatok megérzik állitolag elöre a bajt. Nem akarok meghalni..........
2010. aug. 21. 22:19
 9/11 anonim válasza:

KIFOG TÖRNI AZ AVAS!!!!!

Meneküljetek!

2010. aug. 22. 10:27
 10/11 anonim ***** válasza:
nem tudom miért kell parázni, kéregmozgások mindig is voltak és mindig is lesznek....
2010. aug. 22. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!