Macskám furcsán viseledik a házban, gyakran úgy néz, mintha látna valakit és fél tőle. Lehet, hogy szellemek vannak a házban?
Figyelt kérdés
1 éves kis süldő macska még, de eléggé kifejlettek az érzékei és okosabb még nálam is szerintem, szóval nem hiszem, hogy alaptalanul figyel fel dolgokra. Szerintem érez valamit vagy talán még lát is, amit én nem. Sokszor megkérdem tőle, hogy mit látsz, de nem reagál rá semmit, de azt látom a szemében, hogy eléggé megvan ilyedve olyankor. Én ia gyakran érzek furcsát a házban, mintha olyan baljós érzésem lenne, mintha valaki figyelne sokszor azt érzem, főleg este. Volt már,hogy éjszaka fel kellett kapcsolnom a lámpát, mert úgy éreztem, hogy valaki bent van a szobában és figyel. Tudom ez igy nagyon parául hangzik, de esküszöm így volt. Nem vagyok bolond mielőtt valaki kérdezné, bár alátámasztani se tudom semmivel amit érzek, csak a megérzéseimmel. Amúgy máshol soha nem éreztem ezt, csakis itthon. Egy elég nagy ház, még a nagyszüleim vették valakitől, szóval nem mai házról van szó. Az 1960-as évekbe épült.2017. márc. 25. 14:10
11/11 anonim válasza:
Vagy csak használja a szemét, mert arra való? Szerintem is okosabb nálad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!