Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy a tudósok a CERN-i berendezések segítségével egyértelműen bebizonyították, hogy szellemek nem léteznek?

Figyelt kérdés
Forrás: [link]

2017. márc. 4. 21:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Én, ha léteznek szellemek, akkor a Penrose-Hameroff elmélet alapján tudom elképzelni őket, tehát hogy a tudat az univerzum alapszövetéhez kapcsolódik és így a kvantum-összefonódás miatt fennmaradhat valamilyen formában az univerzumban a test halála után is.

Persze az elmélet szerint még a legkisebb sejtre is jellemző egy bizonyos szintű tudatosság, de mondom nem értek annyira a fizikához, csak olvastam erről az elméletről és mint elképzelhető magyarázatot tartom számon, nem mint bizonyított tényt...

2017. márc. 5. 02:13
 12/34 anonim válasza:
24%
Nincsenek szellemek, de Allah létezik, ő a fény és az ő bölcsessége mindennél nagyobb!
2017. márc. 5. 02:24
 13/34 anonim ***** válasza:

5ös:

Szociológiai kutatások alapján pedig így van.

És nem fanatikusságról, hanem hitről van szó. Ne keverd össze.

"Ezt pedig nem te fogod eldönteni,főleg ha objektíven butaságokat hisz valaki"

Szóval te minősítheted valaki hitét, megmondhatod valamiről hogy butaság-e, én viszont nem mondhatom hogy egy embernek nincs joga becsmérelni más hitét.

Amég valaki nem árt másoknak, nem akar másokat befolyásolni, nem válik elvakult fanatikussá ami embertársaira veszélyes, azt hisz amit akar és addig neked semmi jogod beleszólni.

Különösen ilyen témakörben, amiben senki sem tud konkrét valós tényekkel szolgálni. Te sem tudod mi igaz és mi nem. Te maximum a véleményedet mondhatod el, és az is ugyanakkor eséllyel butaság mint más véleménye. Viszont ahogy már írtam az az igazán buta, aki minden lehetőséget elvet ami a saját véleményétől különbözik.

2017. márc. 5. 03:39
 14/34 anonim ***** válasza:
Ez tenyleg szamit?
2017. márc. 5. 04:21
 15/34 anonim ***** válasza:
82%
Annyi minden bizonyított már be a tudomány "egyértelműen", utána mégis kiderült, hogy hülyeség. Én nem hiszek az ilyeneknek.
2017. márc. 5. 05:59
 16/34 anonim ***** válasza:
76%

Miért kéne az LHC-ben azon dolgozni nagytudású embereknek, hogy bizonyítsanak valami nemlétét?

A tudomány feladata BIZONYÍTANI a megalapozott hipotézis igazságát, vagy téves voltát, nem pedig a közhiedelemben előforduló találgatások valótlanságát.

2017. márc. 5. 06:49
 17/34 anonim ***** válasza:
28%
Nem kell ide semmi bizonyiték. Egyszerűen nem léteznek.
2017. márc. 5. 07:55
 18/34 anonim ***** válasza:
76%
A szellemek ektoplazmából vannak. xD
2017. márc. 5. 08:41
 19/34 anonim ***** válasza:
0%
Jót nevettem, akiknél befuccsolt az energiális szellemiségük és ezután még próbálják menteni a menthetetlent. De én mondom még ott van az ektoplazma. Ahhoz még nem nyúltak a fizikusok. Nehezen tudják majd bebizonyítani, hogy nem létezik! :DDD
2017. márc. 5. 08:55
 20/34 anonim ***** válasza:
68%
Mellesleg én nem hiszek a szellemek egyáltalán nem hiszek bennük. Én 100%-an tudom, hogy vannak! Ez a színtiszta energia már eleve szilvás bukta volt.
2017. márc. 5. 08:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!