Mi lehet ez? A leírásban mindent részletesen leírtam.
Figyelt kérdés
Most keltem föl arra hogy a 2 éves kisfiam sétál valakivel. Szabályosan olyan volt mint amikor én fogom a kezét. Majd utána elengedte elfutott az ajtóhoz és mutatott arra a valami fele és csak azt mondogatta hogy: "idegen". Hallottam arról hogy a kisgyermekek 3 éves korukig látják a szellemeket, de ettől a hideg kirázott és rögvest kivittem a szobából. Nem tudom hogy ez szelleme e vagy csak szimplán játszott de én megrémültem, a kisfiamat pedig ahogy látom nem nagyon ijesztette meg a dolog. Válaszaitokat előre köszönöm!2017. febr. 14. 07:59
1/11 anonim válasza:
Nézd meg a paranormal activityt.
2/11 anonim válasza:
Szellem, angyal, valami más, de nem ártó dolog.
Miért vitted el? Beszélj vele erről.
3/11 anonim válasza:
Elpróbált egy szituációt amit nemrèg tanult.
4/11 A kérdező kommentje:
Red Vixen hirtelen nem jutott más az eszembe, és a kisfiam még nem beszél csak pár szót mond amit megtanult.
2017. febr. 14. 15:14
5/11 anonim válasza:
Ha valoban igaz akkor utana kellene nezni, hogy kie volt a haz esetleg tortent-e "valami" ott. Van kutyus vagy macsek a hazba...nem feltetlenul....de hirtelen most ok jutottak az eszembe...de gondolom nincs...mivel nem irtad...
6/11 anonim válasza:
Szerintem az a sok idegen benned lakik velő. Olyan vagy mint a horrorfilmekben az áldozat akiről kiderül a vègèn, hogy ő a gyilkos csak nem akarta elfogadni a másik ènje lètezèsèt, így kitalált magának egy másik embert, aki meg akarja ölni. Bújkál előle fèl tőle, de az egèszet csak kèpzeli, mert az agya nem tudja máshogy feldolgozni.
7/11 anonim válasza:
Lehet, hogy csak játszott, de az is lehet, hogy még félig álomban volt, vagy valami álombéli történet folytatását élte tovább. Az én fiam 3 és fél éves, és a minap azt mesélte, hogy amikor bejöttek az óvódások a szobába, elvették a rendőrmotorját, pedig sosem járt semmilyen óvis a szobában. Szerintem ő is csak álmodott.
8/11 anonim válasza:
2 éves gyerek mellett, hogy alszol úgy, hogy ő éjjel sétálgat és te nem kelsz fel mikor mocorog?.... itt megbukott és látszik, hogy kamu.. Ha mégsem, akkor meg a gyerekeddel foglalkozz ne a szellemekkel.
9/11 A kérdező kommentje:
Utolsó kommentelő kérlek szépen 48 órázom és elég nehéz nem felborulni. ;) De az eset nem éjszaka történt hanem reggel mielőtt kiírtam a kérdést 1 órával kb.
2017. febr. 17. 06:49
10/11 anonim válasza:
És amikor 48 órázol addig hol a 2 éves gyereked?Persze ez nem felelősegre vonás,de nekem is az jutott eszembe hogy.unatkozol otthon es poén kedvéért itt hulyíted a népet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!