Démont láttam? .
Még valami:
Mielőtt megláttad, akkor este milyen volt a hangulatod? Nem éreztél valami szokatlant? Vagy nem tettél olyasmit, amit máskor nem? Esetleg szokatlan félelem, feszültség, nagyfokú düh, stb, bármi negatív?
Lehetett egyébként démon.Eléggé változatos formában képesek megjelenni.
Ezzel kapcsolatban már igaz, hogy máshol, de elmondtam a véleményemet!
Nem kellene magadat riogatnod! Kevesebb horror film! Egyre több élet cél, hobby, megtapasztalás! Bátorság! A félelmeidhez pedig közelíts, hogy ne távolodj el önmagadtól. Ez majd remélhetőleg jön az évekkel. Fiatalabb korban, az ember képes magának mindent bemesélni, pláne hajnal fél egykor huuuu. Fiatalabb koromban én is képes voltam félni, volt időszak, hogy csak lámpa mellett tudtam elaludni. Tudom milyen érzés ez. A démonok című olasz film után, alig mertem haza menni. Fújt a szél, állandóan néztem magam mögé, mindenben azt láttam...
Na szóval démonok nem léteznek, csak az emberben, a pokol és a menny is csak az emberben létezik. Szóval ez a valami, ami hajnal egykor ott hasalt a fészer tetején, az egy róka volt, vagy , vadász görény, (vagy egy hatalmas alvó/felébredt kan macska) akinek a hajnali vadászatát zavartad meg. Szerencsétlen, hogy meglehetett ijedve, hiszen utána sem ment vissza...
szerintem az ördögöt láttad...
az egyik ismerősömnek a kisfia is látta már az ördögöt..:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!