Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Démont láttam? .

Démont láttam? .

Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy érdekes történetem amit szeretnék megosztani veletek. Pontosan 5éve történt a dolog. Albérletben laktam egy idősebb házaspár udvarában(kisház egy szoba konyha fürdőszoba) egy este nagyon pipa lettem mert a párom aki akkor a kiszemeltem volt, elment a haverokkal bulizni engem meg nem hívtak, na mindegy a lényeg hogy mérgembem takarítani kezdtem bekapcsoltam a mosógépet is. Kb este 10 kor kezdtem mindent munka után mikor haza értem. A lényeg, hogy fél egyre kész voltam kiteregettem a teraszon, minden csillog villog. Csak az maradt hogy a szemetet elvigyem a kukáig. Mikor kiléptem a teraszra, kezemben egy zacsi szeméttel a vér meghűlt bennem... Szemben az udvaron egy fészer volt. Világított a lámpa az udvaron világosan tisztán akkor láttam meg. Egy nagyon ijesztő arc, mintha egy valaki hasalt volna a fészer tetején. Soha nem fogom elfelejteni őt. Az arca bele égett az elmémbe. Vörös arca volt fekete ráncokkal. Csak figyelt nem bántott. Mikor megláttam, kb5-6 másodperc volt az egész úgy éreztem mintha forró vízzel leöntöttek volna. Azonnal hátraarc, és rohanj vissza a házba. Szerintetek mi vagy ki lehetett ő? Azóta nem láttam hála Istennek ilyesmit. Írjatok meg véleményetek, így évekkel később már nem olyan borzasztó ha megtudnám h ki volt az a "figyelő "....

#szellem #démon #entitás este figyel
2017. febr. 8. 08:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Lehetett az bármi.A teljes igazságot megtudni sajnos sosem fogod.Lehet hogy jobb is.azt gondolom, véletlenül sikerült találkoznotok.Bizonyára nem miattad volt ott, hiszen ha a te ijesztgetésed lett volna acélja, akkor a házban is megtudott volna jelenni, vagy később újra feltűnni.Lehetséges, hogy egy helyhez kötődő jelenség volt.Talán valamikor rég történhetett ott valami rossz, szörnyű dolog.Néha ezért jelennek meg bizonyos helyeken ilyen entitások.Ilyenkor nem helyes odamenni és meggyőződni, szerintem jobb, hogy elfutottál.Ha odamennél, az felér egy kapcsolatteremtéssel, ami nem feltétlen helyes, és veszélyes is lehet, amennyiben nem értesz ezekhez a jelenségekhez!Amennyiben durvább dolgok történnének, vagy gyakrabban megjelenik, az imák, a ház megszentelése segíthet.Ha ez sem vezet eredményre, sajnos marad a költözés.
2017. febr. 9. 17:13
 12/18 anonim ***** válasza:

Még valami:

Mielőtt megláttad, akkor este milyen volt a hangulatod? Nem éreztél valami szokatlant? Vagy nem tettél olyasmit, amit máskor nem? Esetleg szokatlan félelem, feszültség, nagyfokú düh, stb, bármi negatív?

Lehetett egyébként démon.Eléggé változatos formában képesek megjelenni.

2017. febr. 9. 17:16
 13/18 anonim válasza:
Az emberi ostobaság...démon? Entitás???
2017. febr. 9. 17:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Szkeptikusok nyilván úgy vannak vele, hogy biztos a szomszéd Józska volt, három liter házi pálesz után.Attól volt piros a feje.
2017. febr. 9. 21:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem egy világító szemű cica lehetett.
2017. febr. 10. 08:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel kapcsolatban már igaz, hogy máshol, de elmondtam a véleményemet!

Nem kellene magadat riogatnod! Kevesebb horror film! Egyre több élet cél, hobby, megtapasztalás! Bátorság! A félelmeidhez pedig közelíts, hogy ne távolodj el önmagadtól. Ez majd remélhetőleg jön az évekkel. Fiatalabb korban, az ember képes magának mindent bemesélni, pláne hajnal fél egykor huuuu. Fiatalabb koromban én is képes voltam félni, volt időszak, hogy csak lámpa mellett tudtam elaludni. Tudom milyen érzés ez. A démonok című olasz film után, alig mertem haza menni. Fújt a szél, állandóan néztem magam mögé, mindenben azt láttam...

Na szóval démonok nem léteznek, csak az emberben, a pokol és a menny is csak az emberben létezik. Szóval ez a valami, ami hajnal egykor ott hasalt a fészer tetején, az egy róka volt, vagy , vadász görény, (vagy egy hatalmas alvó/felébredt kan macska) akinek a hajnali vadászatát zavartad meg. Szerencsétlen, hogy meglehetett ijedve, hiszen utána sem ment vissza...

2017. febr. 10. 12:44
 17/18 anonim válasza:
Üdv. Ha érdekel mi lehetett ő, akkor írj privátot nekem. Nem csak démon lehetett, bár a leírásból valószínű. Ha szeretnél mondjuk pontos választ megkeresel.
2017. febr. 24. 03:01
 18/18 anonim ***** válasza:

szerintem az ördögöt láttad...

az egyik ismerősömnek a kisfia is látta már az ördögöt..:/

2017. jún. 14. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!