Mit tegyek ha láttam egy démont?
Figyelt kérdés
Mikor akartam bemenni a szobámba akkor láttam egy fekete árnyat,mikor oda akartam menni akkor eltűnt.. Először azt hittem csak halucinálok de másnap a fürdőkádba jelent meg.. Mit csináljak nagyon félek?? A szüleim nem hisznek nekem...
16/L
2016. okt. 13. 15:47
4/14 anonim 

válasza:

Túl sok Odaát?
Démonok nem léteznek, de ha ez megnyugtat, rajzolj a kezedre egy pentagramot. Amíg az rajta van nem szállhat meg semmi :^)
5/14 anonim 

válasza:

Szólj az Érmelléki Kuglófembernek, ő majd jól elviszi a démont és aztán megeszi!
6/14 anonim 

válasza:

Nem, nem, nem! Én hiszek neked! Tegnap belőlem is kijött a démon. Hatalmas recsegéssel, utána meg büdös lett.
7/14 anonim 

válasza:

Egyébként azt se feledjük, hogy a Dolly Roll már harminc éve megénekelte:
"Mikor a hugom bement a fürdôszobába
Ott guggolt a szörny a kádban"
8/14 anonim 

válasza:

#4 Ja ja, szerintem is ott a baj :D
Pentagramma mindenhova.. mondjuk sok barátod nem lesz...
9/14 anonim 

válasza:

utolsó... dehogynem. Egy egész Odaát fandom... :D jó is az!
10/14 anonim 

válasza:

9# az lehet, de a tanárok már kevésbé vennék ezt lazán :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!