Lehet démont ölni, vagy bármilyen módon ártani nekik?
Elsősorban leszögezem azt hogy ne drogozom,nem használok bármilyen tudatmódosító szereket :) Nem volt sok az odaát c.sorozat vagy hasonló számítógépes játékok.Csupán arra lennék kíváncsi hogy lehet e nekik ártani?Vagy netán megölni?Kellene hozzá természetfeletti erő?
A normális válaszokat pontozni fogom,a troll,habiszti menő vagyok mert most beszóltam és egyéb társait le pontozom és egyszerűen nem fogok reagálni a marhaságokra,csak az írjon akinek van tapasztalata e téren :) Előre is köszönöm.
1.válaszolónak :)
Most te azt hitted hogy ettől vagy valaki? Vagy netán nem,inkább nem írok ide semmit,annyit te nem érsz :)
2.válaszolónak :)
Köszönöm a normális választ,ment a zöld kéz :)
Szerezz egy másikat lehet az megtudja őlni .
A' görög vallásban ,mikór még több isten hit volt az istenek csak egymással tudtak végezni .
De miért akarsz megőlni egyet ?
3.Válaszolónak
Nem foglak le pontozni mivel sikerült megnevettetned :D Így hát neked is jár a zöld kéz :)
4.Válaszolónak
Ismét köszönöm a normális választ,ez kicsit bonyolult dolog :) Neked is ment a zöld kéz :)
Ugye, nem feltett szándékod HALHATATLAN SZELLEMET megölni?
.
"Elsősorban leszögezem azt hogy ne drogozom,nem használok bármilyen tudatmódosító szereket"
Ez látod baj, mert azok hatására kerülnek ilyen kérdések kírásra.
6.Válaszolónak
Ment a zöld kéz,és igen akár hiszed,akár nem ,de nem használok ilyen jellegű szereket :)Nem kell konkrétan tudatmódosító szereket használnom ahhoz hogy ilyen kérdést írjak,csak annyi hogy én hiszek az ezotériás dolgokban,és az ezotéria bármilyen ágazatában,ehhez tartozik a természetfeletti lények,erők és stb és stb.
7.Válaszolónak
Szintén ment a zöld kéz
8.Válaszolónak
Na neeee :DDDDDDD
Egyébként neked is ment a zöld kéz
Persze,most hiogy egy emberben vagyok lehetne,tudod ezt
jól,ügye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!