Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A baba láthatja az őrangyalát?

Briguus kérdése:

A baba láthatja az őrangyalát?

Figyelt kérdés
2017. febr. 7. 13:31
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
egy baba szerintem sokkal többet lát.. nem csak az őrangyalát :)
2017. febr. 7. 13:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem, téged is alig lát, újszülöttek látása kb 5 cm ben kimerül. Nem is látnak élesen. Ugye másfél éves korig baba, addig kb 1 méterre lát ,de nem élesen. Másfél éves kor után màr kisgyermek, akkortâjt alakul ki mindenkinél az éles látás.
2017. febr. 7. 15:53
 3/9 anonim ***** válasza:
22%
Nemigen
2017. febr. 7. 18:20
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
2-es válaszoló! tükörbe néztél?
2017. febr. 7. 18:56
 5/9 anonim ***** válasza:
3# ez baromság nekem vannak emléteim 1-éves koromból és jól lattam, sok mindent nem felejtek !
2017. febr. 7. 19:51
 6/9 anonim ***** válasza:
36%

Talán. Nem hiszem. Őket csak akkor lehet, ha "hagyják", akkor is komoly koncentrációt igényel. Esetleg halálközeli állapotban talán egy villanást. Mondjuk ha hajszál híján úszol meg egy balesetet - akkor viszont az a villanásnyi elmosódó alak bármi lehet... Akkor is inkább csak érezni lehet őket.

Mondom ezt úgy, hogy egyszer a lányom, épphogy csak elkezdett beszélni, kinézett a folyosóról az ablakon az udvarra. Konkrétan nézett valamit, amiről nem tudtam micsoda, de ráfókuszált egy pontra. Megkérdezte ki az a bácsi? Nem volt kint senki. Mégegyszer megkérdezte. Mondtam neki, hogy nincs is odakint bácsi, de ő csak nézte. A tükörképünk se lehetett, mert mindketten lányok vagyunk. A frászt hozta rám!

2017. febr. 7. 23:03
 7/9 anonim ***** válasza:
68%

De jó h ijenekről írtok. hát én is frászt kaptam egyszer. a testvérem szült egy nagyon ari kisfiút. én soha nem voltam babázós és soha nem szerettem, nem tetszett egy kisbaba sem. a testvérem terhességénél végig izgultam, hogy undorodni fogok a kisbabájától. de egyáltalán nem ez történt. nagyon imádom...ő is nagyon mert csak engem bámúl, pedig én nem gügyörészgetek, nem vagyok semennyire bababarát. igazán rideg és hideg vagyok.

van h hirtelen mögém néz, pedig másoknál nem csinálja ezt.

Nos egyik este amitől frászt kaptam az ez volt:

amikor egyszer náluk voltam (3-szor 3-4 hónapos lehetett akkor még)

akkor volt h éppen elmentünk volna már aludni. jóéjt kívántunk egymásnak. a kutya nagyon ugatott kint és a testvérem és a párja rögtön felriadt s kifutott mindenki az udvarra. falun laknak és az a kutya nagyon fontos. a többi szobából is kirohantak a lakók (a férj anyja és apja és két fiú testvére)

én bent maradtam és hirtelen hallottam halkan egy női hangot a babaágy közelében, hogy azt suttogja, hogy: szép álmokat! nagyon megijedtem, nem is értettem hogy amikor mindenki kirohant én miértnem kapcsoltam fel a villanyt és miért nem néztem meg a kisbabát. a hang után sem keltem fel, reménykedtem h hallok e még valamit, mert még éreztem a kiságy felől valamit.

2017. febr. 9. 22:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Bármit lát is, elmondani nem tudja, mire el tudná mondani, addigra pedig elfelejti.

Következtetés: lát, nem lát, csak találgatás.

2017. febr. 11. 07:15
 9/9 r.sentinel ***** válasza:
Igen, naggyabol 7-eves korig lassak, az orangyalukat es az aurank szineit is.Nekik nem furcsa mert ok nem tudjak hogy a tobbseg nem latja mar nagykorban, de ha megfelelo kerdeseket tesszuk fel konnyen rajohetunk erre. Semmi erofeszites nem kell nekik, mert ez eletunk egy termeszetes velejaroja csak egy ido utan ezen csatorna elzarodik innen mar nehezebb ujra latni de megoldhato.Szeretet es feny kiserje utadat.
2017. febr. 11. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!