Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Azt hiszem zaklat egy démon?

Azt hiszem zaklat egy démon?

Figyelt kérdés

Először is lehetőleg csak az írjon aki komolyan hisz az ilyesmiben és tud/szeretne segíteni mert komoly dologrol van szó és egyáltalán nem viccből írom ki.

Szóval folyamatosan úgy érzem mintha valani vagy valaki "uralkodni" szeretne felettem. Néha hallom ahogy a nevemet suttogják és nem a fejemből jön hanem mondjuk a szoba másik végéből hallom. Gyakran látok a szemem sarkából elsuhanó fekete ember alakú árnyakat, folyamatosa olyan érzésem van mintha figyelnének és néha olyan szörnyű gondolataim támadnak amiket inkább nem is rédzletezek és amiket sosem tennék meg. Olyan mintha valaki próbálna rábeszélni hogy tegyem meg és nagyon erős akarat kell hozzá hogy ellenálljak.Mintha valami megpróbálna rávenni ezekre a szörnyű dolgokra. Olyan is van hogy az egyik pillanatban semmi bajom aztán elkezdek szó szerint őrjöngeni. Amikor pedig lenyugszom úgy érzem mintha nem is én lettem volna. Mintha valami irányított volna. Vab olyan is hogy ha belépek egy helységbe elkezdenek pislákolni a lámpák, hirtelen lecsökken az adott szobában a hőmérséklet vagy iszonyat hangosan "pattognak" a berendezések. Az egyik legdurvább eset pedig nem régen történt. A szobában álltam és a tv-t kapcsolgattam amikor úgy éreztem hogy valami hozzámér. Mint mikor valaki a hátunkra teszi a kezét. Aztán egyszerűen elvesztettem azxegyensúlyom és elestem. De nem magamtól nem szédültem és nem botlottam meg semmiben. Egyszerűen olyan volt mintha valaki ellökött volna. Mi a frász ez? Sosem idéztem meg semmi akkor mi ez? Kérlek segítsetek

2017. febr. 5. 01:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nem zaklat... csak megőrűltél
2017. febr. 5. 14:51
 12/19 anonim ***** válasza:
Kérj távoltartásit a' hangoktól és szedd a' gyógyszeret !
2017. febr. 5. 19:57
 13/19 anonim válasza:
28%
Különbség van szellem, kopogó szellem és démon között. Ebben a sorrendben veszélyesek is. Ha tényleg meg tudott érinteni, akkor démon, és nem kellett, hogy megidézd, bőven elég, ha megfogsz valamit/valakit, és annak köze van hozzá. Örökölheted is, sajna. Menj el exorcista paphoz, de tényleg ahhoz, aki exorcista. Addig meg szerezz be valamit, ami fel van szentelve, lehet egy egyszerű rózsafüzér is, ha nem vagy vallásos, is segít /nekem egy ezüst szentelt kereszt van folyamatosan a csuklómon/. És ne szólítsd meg, mert b*zdmeg lehet visszaszól. Próbáld figyelmen kívül hagyni. Tudom, nehéz, de akkor is.
2017. febr. 5. 22:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Utolso, szep almaid szoktak lenni ?
2017. febr. 5. 23:26
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszem
2017. febr. 6. 12:28
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Amiket a szemed sarkából látsz, igaziak de nem befolyásolnak fizikai szinten. Bárki láthatja őket aki gyakorlással fejleszti a tèrlátását. Vannak átlátszó fènyes fonálszerű alakok. Vannak a feketènèl is feketèbb árnyèkszerűek is. De vannak medúzához hasonlóak is, hat ès nyolc szögletű önmagagát másoló alakzatok is. Ezek fizikailag nincsenek hatással. Egy csomó van amit le sem írtam. Az általad dèmonnak vèlt jelensèg szintèn ilyen. Ezek nem rendelkeznek túlzottan sok inteligenciával. Inkább szándèkok mint gondolkodó lènyek.
2017. febr. 6. 12:34
 17/19 anonim válasza:
79%
Szerintem sok odaatot neztel
2017. febr. 7. 20:02
 18/19 anonim ***** válasza:
Azt hiszed.
2017. ápr. 19. 16:53
 19/19 anonim ***** válasza:
Azt hiszed
2018. jan. 9. 21:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!