Mi lehet velem?
Figyelt kérdés
Mindenki azt bizonygatja az oldalon, hogy nem léteznek természet feletti lények. Én sem hittem bennük, de valaminem stimmel velem. Lassan 70 éves leszek, de 22nek látszom, nem tudok megsérülni, volt hogy lezuhantam több méter magasból és nem lett semmi bajom. Ha megvàgom magam, perceken belül nyoma sincs a sérülésnek. Mielött félreértés lenne, nem iszok vért és nincs semmilyen különleges képességem. Mi lehet velem? Komoly válaszokat várok2017. jan. 24. 15:18
1/6 anonim válasza:
Ugorj ki az ablakon, közbe egyél sajtot is, és ha nem lesz semmi bajod, akkor te egy csillámpóni vagy aki a csodálatos medzsikusságának köszönhetően nem tud megsérülni.
2/6 anonim válasza:
De az is lehet, hogy te vagy az Érmelléki Kuglófember.
5/6 anonim válasza:
szánalmas uncsi életű hülye gyerök vagy fiam ülj le 1 es
6/6 anonim válasza:
Le kéne állni az anyagról, akkor nem hiszed minden marvel filmet nézve tükörnek a képernyőt... :)
Mindenesetre ne aggódj, csak, ha levágtad pl. a fejed és perceken belül visszanő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!