Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi lehet ez a jelenség?

Skadowsk kérdése:

Mi lehet ez a jelenség?

Figyelt kérdés
Mamám egy kisváros szélén lakik, minden nyáron és egyéb tanítási szünetekben nálla vagyok. A vendégszobája az udvar fele néz és van előtte egy járda. Minden éjjel hajnal 3 körül halljuk hogy valaki elmegy az ablak alatt már volt olyan hogy azonnal ablakot nyitottam de semmi kb 3 perc mulva pedig visszasétál és újabban már az ajtók is nyitódnak éjjel úgy hogy senki nem nyitogatja őket és nem is jöhet be senki mert a bejárati zárva van ez a jelenség már több mint 50 éve tart de az ajtók most 1 éve kezdődtek
2017. jan. 24. 10:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
80%

A mamádnak szeretője immár 50 éve. Sajnálom, hogy tőlem kell megtudnod.

66/F

2017. jan. 24. 10:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Én tuti nem mernék ott aludni!
2017. jan. 24. 11:23
 3/13 A kérdező kommentje:
mamám szeretője XD ezt még te sem gondoltad komolyan hogy egy ember 50 éve minden éjjel hajnal 3 es 4 kozt jön XDD
2017. jan. 24. 11:39
 4/13 anonim válasza:
Álljatok ki az utcára és nézzétek meg ki az.A legjobb barátnőméknék mindig hajnali 1-2 óra körül valaki bekopogtatott de mire kimentek senki nem volt ott,egyszer ott aludtam és akkor is kopogtattak,kinéztünk senki,aztán mégegyszer és mégegyszer de senkit nem láttunk.Másik éjjszaka már kint maradtunk és akkor kiderült ki volt az,az apjának egy régi barátnője akit dobott annak idején.Szóval egy szihopata,szerintem nézzetek ki ti is.
2017. jan. 24. 11:54
 5/13 anonim ***** válasza:

Szereljetek be normális zárat !

Ha tudtok kamerázatok be egy ilyen ajtót !

2017. jan. 24. 13:58
 6/13 anonim ***** válasza:
Hát nézd. Én is körülbelül 2-3 évig titokban jártam be az ablakon keresztül az akkor még fiatal nejemhez, mert ha rájöttek volna a szülei kinyírtak volna. Sajnos mikor kezdett nőni a hasa rájöttek. Tudod fiam van aki 3 évig és van aki 50-ig csinálja, mert sosem unja meg. Az meg könnyen lehet, hogy előtted titokban tárják a kapcsolatukat és csak 3-4 órakor találkoznak, közben csinálnak ezt azt.
2017. jan. 24. 18:00
 7/13 anonim ***** válasza:
Delator mesélj még, ez olyan izgalmas !
2017. jan. 24. 18:06
 8/13 anonim ***** válasza:
Érdekes.
2017. jan. 24. 22:56
 9/13 A kérdező kommentje:
Köszi srácok!! :D jah és Delator a mamám szobájának az ablaka teljesen masfele nez es mashol is van és miaz hogy fiam 23 évesem nehezen lennék a fiad jah és ha ugyan az a véleményed mint az előtted szólónak aki már elmondta ezt egyszer csak szeretnel bölcsnek látszani akkor inkabb ne valaszolj légyszi.
2017. jan. 25. 00:32
 10/13 anonim ***** válasza:

Talán előtte megnézi, hogy alszol vagy sem. Amúgy meg simán lehetnél a fiam akár örökbe is fogadhatnálak, ha azt akarnám. Immár 66 éves vagyok. Gondolom megnézni, hogy alszol e utána bemegy az ajtón keresztül.

Velő: Ezek olyan személyes dolgok, mint a puding evés és műfogsor.

2017. jan. 25. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!