Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit gondoltok több mint fél...

Mit gondoltok több mint fél évszázad után vissza fog térni a moly ember?

Figyelt kérdés

A hatvanas évek végén egy egész államot

tartott rettegésben a lény és a mai napig nincs magyarázat.

Ellenben több száz szemtanu látta ,egy 3 méter magas szárnyas emberszerű lény izzó vörös szemmel, még szobrot is csináltak neki .

Itt a szobor képe :

[link]

2016. jún. 25. 22:22
 1/7 anonim válasza:
43%
Érdekes de szerintem félre értés volt az egész.
2016. jún. 25. 22:34
 2/7 Molyember ***** válasza:
63%
Khm...
2016. jún. 25. 23:59
 3/7 anonim ***** válasza:
29%

# 3-as válaszoló

Te jó ég! :O Most már én is hiszek benned!

2016. jún. 26. 12:20
 4/7 anonim ***** válasza:
72%
Mivel elég régen takarítottam a kamrát és a ruhás szekrényemet, attól tartok, igen.
2016. jún. 26. 19:17
 5/7 bandi6891 ***** válasza:
51%
lehet hogy az a lény az űrben bolyong,ránk talált régen és kicsit aktívkodott az amcsiknál,megunta és továbbállt,ki tudja azóta hol járhat.(Ez is egy lehetőség).Szerintem eresszétek el
2016. jún. 26. 19:38
 6/7 anonim válasza:
47%

Igazából nem tűnt el.

Mint azt gondolom te is tudod, a molyember általában valami közelgő katasztrófa előtt tűnt fel úgymond baljós jelként, mint pl. híd leszakadása, vonatbaleset, természeti katasztrófa stb., és sokan a 2001-es terrortámadás előtt is látni vélték Amerikában, valamint még több időpontban a világ minden táján.

Majd talán a közelgő 3. világháború előtt feltűnik :D

2016. jún. 27. 23:58
 7/7 anonim válasza:
22%

A bevándorlókat is bizti ő hajtotta, ezzel az aranyos szuperhős jelmezzel. Most komolyan gondolj bele, lehet hogy csak egy beöltözött ember volt. :D :)

Komolyra térve. Tényleg katasztrófák előtt tűnt el, inkább figyelmeztetett, mint rettegést akart volna teremteni.

Ki tudja? Azt sem lehet megmondani mikor lesz világ vége, ugyan így azt sem, hogy visszatér-e lehet a 60 években meghalt.

2016. jún. 29. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!