Mamát láthatja tényleg?
Kisfiam 14 hónapos volt, mikor elvesztettem édesanyám, aki velünk lakott.
Pár hete a kicsim mutogat, és mondja, h mama, puszit küld a levegőbe, reggel mikor kinyitja a szemét, ez az első szava. Hozzá kell tegyem, h reggel mindig anyu vette ki az ágyból, ez egy szertartás volt köztük.
Ha kérdezem, h hol van mama, mutat fel a levegőbe, és mosolyog.
Az az igazság, h anyu halála óta én is tapasztaltam furcsákat, a gyerek takarója át volt víve anyu szobájába, pedig este lefekvéskor a kiságy szélére tettem, egyszer olyan volt, h agyerek dobozából a játékok szana-szét kerültek, a szőnyeg fel volt hajtva, míg ebédeltünk az ebédlőben, és pont előtte raktunk rendet.
Kattogásokat hallok, mintha a konyhában történne valami, de mikor kimegyek nem látszik semmi.
Egyszer a szemem sarkából láttam egy villanást, és az volt az érzésem, h anyu áll ott, de mire odanéztem, nem volt ott senki.
Szerintetek ez valóság? Anyuval mindig nevettük, h ha majd el kell mennie, mindig visszajár, és hagy valami jelet.Ezek lehetnek?
Szerintem is anyukád jött vissza ami egy ideig talán jó viszont nem maradhat sokáig.
Az Ember lelke a test halála után (a por-ruha elmúlása után) 42 napig rendelkezik annyi energiával, hogy át tudjon menni saját erejéből a FÉNYbe. (ezt a helyet sokan hívják túlvilágnak, Mennyek országának, FÉNY-hazának, asztrál dimenziónak, negyedik dimenziónak...)
Ha ez alatt a 42 nap alatt nem megy át a Lélek a FÉNY-kapun az Ő "lakhelyére", azaz "haza", (aminek számtalan oka lehet - néhányat leírunk később ezek közül), akkor itt marad ebben a világban, a mi dimenziónkban.
Itt, ebben a három dimenziós világban, az anyagi világban - a Föld nevű bolygón - a Lélek csak egy élő Ember fizikai testéből képes energiát =táplálékot szerezni.
Ebben a dimenzióban, az energia-mezőnek ebben a tartományában kizárólag a látható, kézzel fogható Emberi test az, ami képes a Lélek számára megfelelő "táplálékot", megfelelő "energiát" termelni. Így az itt rekedt Lélek keres olyan energikus, fiatal, élő Embert, akinek az energiáját a saját táplálására fogja használni.
Így válik a halott lelke "megszállóvá", az az Ember pedig, akitől szerzi (lopja) a Lélek az energiát, "megszállottá".
Bocsi, hogy ezt így leírtam nem akartam megijeszteni lehet, hogy még te is eltudod küldeni. Mond meg neki, hogy minden rendben lesz feltudod nevelni a gyermeket most már nem kell a segítsége. Köszönj meg neki mindent amit eddig tett érted, értetek. Talán sikerül átmenni a másik világba, ahol kivárhatja a sorát, és új testbe születhet. :)
Szerintem igen.
Mikor én kicsi voltam (pár hónapos), anyu egyik éjjel nem tudott elaltatni, betett a kiságyamba, hogy hátha elalszom.
Visszafeküdt az ágyba és azt hallotta, hogy egy pár hónapja meghalt kedves rokona (aki nagyon várta, hogy megszülessek) mondja: "Nem alszik ám a kislány."
Gondolom, eléggé megijedhetett...Szóval vannak ilyen dolgok, és szerintem a gyerekek fogékonyak rá.
A 02:00 -s elég riasztó és rémisztő dolgokat írt a 42 napos határidőről és a "lélekvámpírkodásról".
Hála Istennek semmi sem igaz belőle.
Ha anyukád még a 43. napon is van, nos akkor sincs semmi gond. Remélem sőt biztos hogy nem fog zavarni, ha nem akarod.
Csak éld bele magad az ő helyzetébe, és találd ki, mi a legjobb.
Régebbi a történet, hiszen karácsonykor halt meg.
Mikor haldoklott, én bizony hívtam magamban Yehidiah angyalt, h segítsen neki átkelni, úgymond anyunak is próbáltam telepatikusan üzenni, h mehet nyugodtan, ha úgy éri itt az idő.
Mindezt egyébként azért, mert mama egyszer kórházban volt, egy hónapig kómában, párszor újra is kellett éleszteni, anyu mindig ott ült az ágyánál a kórházban, és kérte, h ne hagyja itt.
Mikor mama magához tért, az első mondata az volt, h miért hívtál vissza? Elmesélte, h egy városban járt, ahol minden hófehér volt, az emberek ruhája, a templomtorony, és a villamosok is, nagyon szép volt ott, de anyu miatt vissza kellett jönnie. Ezeket elmondta, újra kómába eset, de csak pár napra, később nem emlékezett a szavaira, de gyökeresen megváltozott. Az előtte csupaszív asszony egy megkeseredett öreglány lett, mindenbe belekötött, aki ismerte előtte, mind csodálkozott, h mi lett belőle.
Egyébként, h témánál maradjak, anyu is látta mamát, mikor haldoklott, előtte nagyapám a halálakor is arról mesélt, h itt vannak a szülei, plusz volt egy olyan is, h mutogatott a falra, h ott van egy fényes ajtó, azon akar átmenni.
Terhelt család vagyunk, azt hiszem:)
Lehet. Láttam a múltkor egy műsorban, hogy egy kislány látta a nagyapját aki akkor halt meg amikor pár hónapos volt. A kislány játszott a szobájában és mutatták, hogy a nagyapja is ott ül és nézi ahogy játszik. Az apja hívta, hogy menjen enni, ő kiment és csak 3 tányér volt (az anyjának, az apjának és neki) a lány meg kérdezte, hogy nagyapa nem vacsorázik velünk? Mondta az anyja, hogy ő már meghalt és a lány meg mutatta, hogy ott van. Utána a lány és az apa mentek kocsival valahova és elöl ültek, a nagyapa szelleme hátul ült és mondta a lányka, hogy mondja meg az apjának, hogy fékezzen gyorsan, a lány mondta is és egy motoros ment el pont előttük és belement egy másik kocsiba. Az apja csak nézett, hogy a gyerek honnan tudta, utána kiszállt a kocsiból odamenet a motoroshoz (aki meghalt). A lány és a nagyapa szelleme a kocsiban maradtak és mondta a nagyapa a lánynak, hogy a fény zöld lesz.
Lehet, hogy nem sok köze van hozzá amit írtam, de lehet, hogy őt látta.
Érdekes dolog ez.
Nekem testvérem sajnos elég komoly,veleszületett betegségben szenved,kiskorában több életmentő műtétje is volt. Kb 3-4 évesen volt az egyik,amikor majdnem ott is maradt a műtőasztalon. Utána mondta anyának,hogy egy fehér folyosón ment,a végén meg volt egy ajtó. Onnan jött ki a nagypapánk(előtte 1-2 évvel halt meg),és mondta neki,hogy vissza kell mennie,mert anya és apa várja.
Őszintén szólva én ezt elhiszem,hiszen egy 3-4 éves gyerek honnan találna ki ilyet...
Ezen kívül amikor már idősebb volt,egy időben nem tudott aludni,mindig mondta,hogy van egy férfi a lakásban(persze nem volt). Szüleim felkerestek egy szakembert,aki eljött,és elkülte az illetőt. Onnantól kezdve tudott aludni,nem érezte.
Én nem ismertem a nagypapámat,sajnos előttem meghalt. De mesélte apa,hogy kiskoromtól kezdve mindig elloptam a fényképeit,az ágyamhoz tettem,beszéltem hozzá. Számomra ez is igen érdekes,miért csináltam,csak nem éreztem/láttam őt?
Érdekes a kérdésed. Szerintem látja. Egy rövid történet: Cegléden eladtuk sajnos a dédim házát egy holland házaspárnak,azonban ők elváltak igy egy magyar 2gyerekes házaspár vette meg.A rokonunk hallotta az egyik gyerektől hogy ezt és ezt a házat vették meg,s mondta a dédim házának a címét. Amikor lent voltunk elmentünk arra felé ahol volt a ház, a tulaj pont kint volt az udvaron és behivott minket. Megmutatta a házat hogy milyen szépen felujitották. S mesélte hogy érez valakit a konyhában.Amikor ott főz meg ilyenek érzi hogy valaki nézi és figyeli hogy miket főz a családnak. Tudni kell hogy a dédim kedvenc helye a konyha volt a kályha mellett. S ő is nagyon nagy családi ebédeket adott amíg élt a férje(dédipapám 76ban halt meg).
De ezt elötte nem mondtuk mi neki.Igértünk neki fényképeket a családról,meg a dédimről. Egy másik: a lányom(dédim ükunokája) pont az ő szülinapján született,mert megkértem hogy aznap szülessen.1910 ill 2010 április 22. S köztük igy 100év különbség van. A családnál még nem voltunk a temetőben,de szerintem érezni fogja ő is hogy köztük valami "kapocs" van. (EGy másik kérdéshez is bemásolom a válaszom ne lepődj meg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!