Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mamát láthatja tényleg?

Mamát láthatja tényleg?

Figyelt kérdés

Kisfiam 14 hónapos volt, mikor elvesztettem édesanyám, aki velünk lakott.

Pár hete a kicsim mutogat, és mondja, h mama, puszit küld a levegőbe, reggel mikor kinyitja a szemét, ez az első szava. Hozzá kell tegyem, h reggel mindig anyu vette ki az ágyból, ez egy szertartás volt köztük.

Ha kérdezem, h hol van mama, mutat fel a levegőbe, és mosolyog.

Az az igazság, h anyu halála óta én is tapasztaltam furcsákat, a gyerek takarója át volt víve anyu szobájába, pedig este lefekvéskor a kiságy szélére tettem, egyszer olyan volt, h agyerek dobozából a játékok szana-szét kerültek, a szőnyeg fel volt hajtva, míg ebédeltünk az ebédlőben, és pont előtte raktunk rendet.

Kattogásokat hallok, mintha a konyhában történne valami, de mikor kimegyek nem látszik semmi.

Egyszer a szemem sarkából láttam egy villanást, és az volt az érzésem, h anyu áll ott, de mire odanéztem, nem volt ott senki.

Szerintetek ez valóság? Anyuval mindig nevettük, h ha majd el kell mennie, mindig visszajár, és hagy valami jelet.Ezek lehetnek?

2010. máj. 6. 11:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem is anyukád jött vissza ami egy ideig talán jó viszont nem maradhat sokáig.

Az Ember lelke a test halála után (a por-ruha elmúlása után) 42 napig rendelkezik annyi energiával, hogy át tudjon menni saját erejéből a FÉNYbe. (ezt a helyet sokan hívják túlvilágnak, Mennyek országának, FÉNY-hazának, asztrál dimenziónak, negyedik dimenziónak...)

Ha ez alatt a 42 nap alatt nem megy át a Lélek a FÉNY-kapun az Ő "lakhelyére", azaz "haza", (aminek számtalan oka lehet - néhányat leírunk később ezek közül), akkor itt marad ebben a világban, a mi dimenziónkban.

Itt, ebben a három dimenziós világban, az anyagi világban - a Föld nevű bolygón - a Lélek csak egy élő Ember fizikai testéből képes energiát =táplálékot szerezni.

Ebben a dimenzióban, az energia-mezőnek ebben a tartományában kizárólag a látható, kézzel fogható Emberi test az, ami képes a Lélek számára megfelelő "táplálékot", megfelelő "energiát" termelni. Így az itt rekedt Lélek keres olyan energikus, fiatal, élő Embert, akinek az energiáját a saját táplálására fogja használni.

Így válik a halott lelke "megszállóvá", az az Ember pedig, akitől szerzi (lopja) a Lélek az energiát, "megszállottá".

Bocsi, hogy ezt így leírtam nem akartam megijeszteni lehet, hogy még te is eltudod küldeni. Mond meg neki, hogy minden rendben lesz feltudod nevelni a gyermeket most már nem kell a segítsége. Köszönj meg neki mindent amit eddig tett érted, értetek. Talán sikerül átmenni a másik világba, ahol kivárhatja a sorát, és új testbe születhet. :)

2010. máj. 7. 02:00
 12/21 anonim ***** válasza:

Szerintem igen.

Mikor én kicsi voltam (pár hónapos), anyu egyik éjjel nem tudott elaltatni, betett a kiságyamba, hogy hátha elalszom.

Visszafeküdt az ágyba és azt hallotta, hogy egy pár hónapja meghalt kedves rokona (aki nagyon várta, hogy megszülessek) mondja: "Nem alszik ám a kislány."

Gondolom, eléggé megijedhetett...Szóval vannak ilyen dolgok, és szerintem a gyerekek fogékonyak rá.

2010. máj. 7. 11:10
 13/21 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

A 02:00 -s elég riasztó és rémisztő dolgokat írt a 42 napos határidőről és a "lélekvámpírkodásról".

Hála Istennek semmi sem igaz belőle.

Ha anyukád még a 43. napon is van, nos akkor sincs semmi gond. Remélem sőt biztos hogy nem fog zavarni, ha nem akarod.

Csak éld bele magad az ő helyzetébe, és találd ki, mi a legjobb.

2010. máj. 7. 14:28
 14/21 A kérdező kommentje:

Régebbi a történet, hiszen karácsonykor halt meg.

Mikor haldoklott, én bizony hívtam magamban Yehidiah angyalt, h segítsen neki átkelni, úgymond anyunak is próbáltam telepatikusan üzenni, h mehet nyugodtan, ha úgy éri itt az idő.

Mindezt egyébként azért, mert mama egyszer kórházban volt, egy hónapig kómában, párszor újra is kellett éleszteni, anyu mindig ott ült az ágyánál a kórházban, és kérte, h ne hagyja itt.

Mikor mama magához tért, az első mondata az volt, h miért hívtál vissza? Elmesélte, h egy városban járt, ahol minden hófehér volt, az emberek ruhája, a templomtorony, és a villamosok is, nagyon szép volt ott, de anyu miatt vissza kellett jönnie. Ezeket elmondta, újra kómába eset, de csak pár napra, később nem emlékezett a szavaira, de gyökeresen megváltozott. Az előtte csupaszív asszony egy megkeseredett öreglány lett, mindenbe belekötött, aki ismerte előtte, mind csodálkozott, h mi lett belőle.

Egyébként, h témánál maradjak, anyu is látta mamát, mikor haldoklott, előtte nagyapám a halálakor is arról mesélt, h itt vannak a szülei, plusz volt egy olyan is, h mutogatott a falra, h ott van egy fényes ajtó, azon akar átmenni.

Terhelt család vagyunk, azt hiszem:)

2010. máj. 7. 19:28
 15/21 A kérdező kommentje:
Elírtam, bocsi, Yehudiah az angyal neve, ő segít a gyászban az itt maradóknak, és segít átkelni az elmenőnek.
2010. máj. 7. 19:28
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet. Láttam a múltkor egy műsorban, hogy egy kislány látta a nagyapját aki akkor halt meg amikor pár hónapos volt. A kislány játszott a szobájában és mutatták, hogy a nagyapja is ott ül és nézi ahogy játszik. Az apja hívta, hogy menjen enni, ő kiment és csak 3 tányér volt (az anyjának, az apjának és neki) a lány meg kérdezte, hogy nagyapa nem vacsorázik velünk? Mondta az anyja, hogy ő már meghalt és a lány meg mutatta, hogy ott van. Utána a lány és az apa mentek kocsival valahova és elöl ültek, a nagyapa szelleme hátul ült és mondta a lányka, hogy mondja meg az apjának, hogy fékezzen gyorsan, a lány mondta is és egy motoros ment el pont előttük és belement egy másik kocsiba. Az apja csak nézett, hogy a gyerek honnan tudta, utána kiszállt a kocsiból odamenet a motoroshoz (aki meghalt). A lány és a nagyapa szelleme a kocsiban maradtak és mondta a nagyapa a lánynak, hogy a fény zöld lesz.

Lehet, hogy nem sok köze van hozzá amit írtam, de lehet, hogy őt látta.

2010. máj. 8. 11:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Lehet h visszajár nekem a papóm jött el a mamámhoz és a mamám rendesen látta. Lehet h anyud akar valamit van valami befejezetlen dolga.
2010. máj. 8. 19:11
 18/21 anonim válasza:
100%

Érdekes dolog ez.

Nekem testvérem sajnos elég komoly,veleszületett betegségben szenved,kiskorában több életmentő műtétje is volt. Kb 3-4 évesen volt az egyik,amikor majdnem ott is maradt a műtőasztalon. Utána mondta anyának,hogy egy fehér folyosón ment,a végén meg volt egy ajtó. Onnan jött ki a nagypapánk(előtte 1-2 évvel halt meg),és mondta neki,hogy vissza kell mennie,mert anya és apa várja.

Őszintén szólva én ezt elhiszem,hiszen egy 3-4 éves gyerek honnan találna ki ilyet...

Ezen kívül amikor már idősebb volt,egy időben nem tudott aludni,mindig mondta,hogy van egy férfi a lakásban(persze nem volt). Szüleim felkerestek egy szakembert,aki eljött,és elkülte az illetőt. Onnantól kezdve tudott aludni,nem érezte.

Én nem ismertem a nagypapámat,sajnos előttem meghalt. De mesélte apa,hogy kiskoromtól kezdve mindig elloptam a fényképeit,az ágyamhoz tettem,beszéltem hozzá. Számomra ez is igen érdekes,miért csináltam,csak nem éreztem/láttam őt?

2010. máj. 13. 16:36
 19/21 Doruss válasza:
Biztos a mamát láthatja. Egy kisfiú még nem talál ki ilyeneket, még azt sem tudja, mi a halál és mik azok a szellemek. Tuti nem csak kitalálta.
2010. jún. 10. 20:47
 20/21 anonim ***** válasza:

Érdekes a kérdésed. Szerintem látja. Egy rövid történet: Cegléden eladtuk sajnos a dédim házát egy holland házaspárnak,azonban ők elváltak igy egy magyar 2gyerekes házaspár vette meg.A rokonunk hallotta az egyik gyerektől hogy ezt és ezt a házat vették meg,s mondta a dédim házának a címét. Amikor lent voltunk elmentünk arra felé ahol volt a ház, a tulaj pont kint volt az udvaron és behivott minket. Megmutatta a házat hogy milyen szépen felujitották. S mesélte hogy érez valakit a konyhában.Amikor ott főz meg ilyenek érzi hogy valaki nézi és figyeli hogy miket főz a családnak. Tudni kell hogy a dédim kedvenc helye a konyha volt a kályha mellett. S ő is nagyon nagy családi ebédeket adott amíg élt a férje(dédipapám 76ban halt meg).

De ezt elötte nem mondtuk mi neki.Igértünk neki fényképeket a családról,meg a dédimről. Egy másik: a lányom(dédim ükunokája) pont az ő szülinapján született,mert megkértem hogy aznap szülessen.1910 ill 2010 április 22. S köztük igy 100év különbség van. A családnál még nem voltunk a temetőben,de szerintem érezni fogja ő is hogy köztük valami "kapocs" van. (EGy másik kérdéshez is bemásolom a válaszom ne lepődj meg:)

2010. aug. 24. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!