Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » A férfiak hisznek a szellemekb...

A férfiak hisznek a szellemekben vagy inkább a nők? Lent!

Figyelt kérdés

Erre szeretnék statisztikát.

Írd meg a nemed korod, és hogy hiszel benne, vagy sem.

2010. máj. 6. 11:16
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Mindenesetre én gyerekként rettegtem a suttogó hangoktól meg a fütyüléstől és most mint realista ember ezt nem tudom elfogadni, meg ezeket csak én hallottam és azóta amióta rendeződtek a dolgok semmi ilyet nem tapasztaltam.Egyébként érdekes a történetek, ha már ketten észlelnek valamit az gyanúsabb.És konkrétan mi volt?
2010. máj. 8. 18:26
 22/26 anonim ***** válasza:

Beköltözés éjjelén felkeltem (nem tudom mire),rámtört egy érzés hogy itt meghalt valaki,vagy inkább tudat,(ezt nem tudom megfogalmazni pontosan,mint mikor közölnek veled egy tényt),körbenéztem a sötét szobán és aludtam tovább.Páromnak nem szóltam róla, viszont két éjszakával később ő keltett fel az éjszaka közepén,mondván hogy itt meghalt valaki.Egyszer találkozztunk az előző tulajjal és nem a megszokottat kérdezte,hogy tettszik-e a lakás...hanem hogy éjszaka tudunk-e aludni?Azóta bánom hogy nem érdeklődtem tőlük ,véletlen vagy direkt kérdezték így...Egy darabig voltak félre nem érthető zörgések,egyszer a centert 3szor kellett kikapcsolnom pedig nem is hallgattuk...Egyszer meséltük ezeket a barátainknak, a tv fogta magát és kikapcsolt,párommal egyszere szólaltunk meg:jól van,tudjuk hogy itt vagytok.Erre a tv visszakapcsolódott.Egy idő után megszüntek az ilyen dolgok,csak egy ideig volt még hogy én néha arra ébredtem mikor egyedül voltam itthon mintha valaki állna az ágyam mellett és figyelne.

Ja,még egy dolog:párom egy éjszaka nem tudott aludni,visszajött a nappaliba,leült a szgép elé.Utána jöttem,kérdeztem mi van vele,mire ő:itt van a sátán,légyszives menjél ki a szobából mert nem akarlak bántani. De közben rám se nézett,nem fordult hátra,annyira "hiteles" és ijesztő volt hogy szó nélkül kimentem.Tudni kell róla hogy nyugodt természetű,nem agresszív egyáltalánErre az esetre azóta sem emlékszik.

2010. máj. 8. 21:19
 23/26 anonim ***** válasza:
Ez tényleg elég megdöbbentő. Főleg az, hogy mindkettőtök ugyanazt érezte, a tulaj hozzászólása, Mondjuk ebbe a sátán itt van, ez borzongató lehetett...
2010. máj. 8. 23:11
 24/26 anonim ***** válasza:
14 éves lány vagyok és már láttam is szóval hiszek.
2010. máj. 15. 20:32
 25/26 anonim ***** válasza:
Több nő hisz bennük (00a környezetemben)!
2010. jún. 8. 16:39
 26/26 anonim ***** válasza:
a férfiak inkább, mert naívabbak és manipulálhatóbbak erőszak nélkül
2010. nov. 18. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!