A férfiak hisznek a szellemekben vagy inkább a nők? Lent!
Erre szeretnék statisztikát.
Írd meg a nemed korod, és hogy hiszel benne, vagy sem.
Én hiszek az ilyenekben,és nagyon érdekel ez a téma.Aki szeretne erről beszélni,az írjon a dalessandro@citromail.hu címre!
14/F
hiszek bennük..és tudom is h vannak..tapasztalat..
16L
23 éves lány vagyok, magam is láttam szellemeket gyerekként, de nem hiszek bennük, mivel akkoriban szorongtam és egyéb pszichiátriai, lelki bajaim voltak, így annak tudom be ezeket a hallucinációkat. Én alakokat láttam, de sokszor úgy éreztem, hogy valaki figyel és legtöbbször füttyülő hangokat hallottam, ami egész félelmetes volt. Érdekesmód, ahogy rendeződtek a lelki dolgaim és új iskolába mentem a hallucinációk megszűntek.Én ebben hiszek. A tényekben.
Az emberi agy, pedig érdekes dolgokat tud produkálni...
34éves nő, 41 éves férfi. Hiszünk benne mert tapasztaltuk.
(korábbi válaszolónak: az agy furcsa dolgokra képes, az biztos, de a szellemek megtapasztalása hogyan tudható be ennek mikor a párommal ugyanazt és ugyanakkor tapasztaltuk.sőt!egyszer "kaptunk egy üzenetet", mindketten ugyan azt, de két napos különbséggel? ja,én "kaptam" előszőr, és nem meséltem el neki csak mikor ő elmesélte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!