Hogy szerezzek magamnak egy őrangyalt?
Nekem van egy "őrangyalom" ő egyfajta képzeletbeli társ halucináció a' neve Gyöngy olyan mintha egy meséből szabúlt volna ,de valóságossabb .
Nagyon kedves, megértő ,szoktunk beszélni, ő nem pártolja ,hogy folyamatosan iszok .
De hát attól van jó kedvem !
Birásznak fogok tanúlni Határtetőn lesz a' szőlőm megugye pálinkát is főzök ,mert az a' kedvencem !
Mindig félt engem ,azt is mondta ha mindig iszok hamar megőregszem ,de hol vagyok én attól ? XD
Ami azt illeti rendmániás és mindig azzal cseszeget ,hogy rakjak rendet meg fűrödjek meg ha alkohol szagom van .
Szilveszterkór nagyon bebasztam ,akár mint még soha .
Úgy ki volt rám akadva ,hogy az kurv_a élet .
Na ő az én őrangyalom !
Gyöngy is üdvözletét kűldi !
Maradok tisztelettel :Miska
Igyál jó sokat ! Ú ,hogy boszankodik XD itt van melletem nézi ,hogy mit írok jaj ,de fogja a' fejét ! XD
Nemtom nekem ,hogy jött általában bevagyok basszva valszeg ez is aközben volt ,de nemtom előszőr álmodtam róla utána felébrettem tiszta másnapossan és ott volt az ágy végén ült 's üdvözölt .
Egy óra múlva rendbe jöttem a' másnapi fejfájásból talán megszoktam . Megittam a' regeli pálinkámat és elbeszélgettünk .
De hát fas_z tudja igyál sok bort azt arra ébredsz ,hogy ott van .
De vigyázz nem biztos ,hogy olyan jó lesz, engem már az elején két napja létezett ott Határtetőn már rendet akart rakni . Ettő fügetlen bírom a csajszit .
És borász leszek ,akkór nem lesz gondom piára . :)
Sok szerencsét és jó kedvet kívánok néked kérdező !
Maradok tisztelettel : Miska
Szerezni?
Ha jár neked, "hivatalból" kapsz, akár akarod, akár nem.
Ha nem jár, nem tudsz felajánlani olyat, ami miatt kapnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!