Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan kell az őrangyalt látni?

Hogyan kell az őrangyalt látni?

Figyelt kérdés

Mármint, hogyan tudom látni az őrangyalomat.

Én hiszek benne, de megszeretném neki köszönni azokat amiket értem tett.

Pl.:Baleseteknél

hogyan csináljam?

2016. ápr. 17. 14:28
 1/6 A kérdező kommentje:
Nem hogyan kell, hanem hogyan tudom
2016. ápr. 17. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:
Tegyél olyan dolgokat, hogy neked köszönjék meg.
2016. ápr. 17. 14:33
 3/6 anonim válasza:
0%

50 dkg liszt

1.5 dl tej

1 dkg élesztő

5 dkg porcukor/perc

1 db tojássárgája + 1 darab a kenéshez

1 dkg só (ha megunod a jelenlétét, sózd körbe egy zacskó sóval)

Töltelékhez:

rum vagy meggylikőr (attól függ, van amikor a tokaji aszú válik be, de abból csakis 12 puttonyos)

előző nap rumba áztatott, apróra vágott aszalt szilva (Humbák márkájú szilva)

A hideg tejbe belekeverünk mindent FONTOS! hogy a szilvát nem fagyasszuk vagy ne tegyük a hűtőbe, mert akkor megfázik a pici torunk.

Remélem segítettem, ha bárminemű probléma merülne fel tessék felhívni a Humbák műveket vagy elmenni egy reikinátus paphoz gyóntatni

2016. ápr. 17. 18:11
 4/6 anonim ***** válasza:

Imádkozz a mi nagy és sérthetetlen Béla őrangyalunkhoz.

Ámen

2016. ápr. 17. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
LSD?
2016. ápr. 20. 03:06
 6/6 anonim válasza:
Nem tudom, mennyire aktuális még, de könnyen megteheted. Én imában kértem, mutatkozzon meg előttem, hogy megköszönhessem neki. És láss csodát, sikerült. Álmomban találkoztam vele. Csodálatos volt. Ha megjegyzed az érzést és tisztelettel hívod, utána ébren is megjelenhet előtted. Ez csak a kettőtök kapcsolatán múlik. Én gyerekként is láttam a sajátom, így én mint régi jóbarátot köszönthettem. Nekik is fontos a törődés. Bátran mondj el neki bármit. A maga módján válaszolni fog. Csak ezt fel kell ismerned. Őszintén remélem, neked is sikerül mély és bizalmas kapcsolatot kiépíteni az őrangyaloddal! Sok sikert hozzá! Életre szóló élményben lesz részed :)
2016. aug. 26. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!