Mit tegyek ha szellemet látok?
A kérdésemre, hogy hogyan kommunikálsz vele, nem válaszoltál. Most akkor igaz ez, vagy csak hülyítesz minket? Feltettem egy kérdést, hogy többet megtudjunk a dologról, és nem válaszolsz? Mások eleve el se hiszik, te még annak sem adsz esélyt, aki kérdések által többet meg akar tudni a dologról.
Na, és lefényképezni le tudod?
Mióta van ott a szellem? Történt valami akkor, amióta ott van?
Ha ezekre sem válaszolsz mindre egyértelműen, akkor tényleg nem igaz.
külföldön egy táborban dolgoztam nyáron, ahol korábban egyik épületben 14en (abból 5 tanár) látott egyszerre egy szellemet (volt indián terület volt, elvileg egy aboriginál férfi sétált az épületben)
ők szelleműzést végeztek... ami vicces, mert egy YMCA, érted, tök komoly egyesület, meg minden, és kihívtak egy szelleműzőt :DD
bár annyira nem sikerült ez jól, mert tavaly szeptemberben mikor még ott voltam megint látott egyik ott dolgozó egyet ott, meg rá pár hétre egy táborozó is
de volt egy ismerősöm aki szellemet látott egyik újpesti konditeremben ahol dolgozott este, és ott is lett valami suttogó vagy mi a fene hívva, azóta elvileg nincs baj
persze sok sikert abban hogy ne kóklert találj
szóval én hiszek a szellemekben, legalább is nem zárom ki, túl sok ismerős mondta már, hót komoly emberek is, meg mikor nagyfater meghalt két óra is pont ugyan akkor állt meg a lakásban, szóval ja, de a 'szellem biznic' 99%a még mindig ilyen telejósos lehúzós kamu emberek, akiket sámánok vérteznek fel :DD szóval ja sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!