Van ennek valami jelentősége? (Elnézést, ha rossz altémában teszem fel a kérdést)
Figyelt kérdés
Több oldalon utánanéztem, és mindenhol azt írják, hogy december 23.-a a sátán napja. Van annak bármi jelentősége, hogy én is ekkor születtem? Biztos sok ember van rajtam kívül aki ilyenkor született, de azért kíváncsi vagyok. Előre köszönöm a válaszaitokat!2017. jan. 8. 12:49
2/3 anonim válasza:
Elárulok egy ősi titkot.
Ez a titok egy kèrdèssel kezdődik.
"Hogyan fordítsam egymás ellen az embereket, hogy vakon szolgáljanak?
-adj nekik hitet.
Hogyan gyarapítsam a hatalmam fekettük?
-erős hitet nevelj belèjük ès hitük formájára alkosd meg a rendszered.
3/3 anonim válasza:
Dec.23. valóban az Ő szent napja. Az, hogy neked ez mit jelent, csak te tudod megmondani. Spirituális Sátánistaként én pl.nagyon boldog lennék.
De egyébként nem kötelez téged semmire, és nincs befolyással semmire az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!