Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Nagyon rossz volt ez az álom...

Nagyon rossz volt ez az álom van jelentősége?

Figyelt kérdés

Álmomban három szemű volt az egyik nő rokonom, középen is volt szeme, én ockodtam tőle de azért én próbáltam öt meg nyugtatni hogy ne féljen saját magától hogy ő ilyen különleges.

Érzem hogy van jelentősége! Soha életemben nem álmodtam három szemű emberrel! Pedig 37. Nő vagyok.

Köszönöm szépen a normális választ.

2015. nov. 14. 05:03
 1/7 anonim ***** válasza:
De sok három szemű ember rohangál erre.
2015. nov. 14. 08:31
 2/7 anonim ***** válasza:

szem

- Gyanakvás, bizalmatlanság; önmagadnak tulajdonított túlzott jelentőség.

2015. nov. 14. 09:23
 3/7 anonim ***** válasza:

A 3-as szám a legvidámabb.

Épp ezért arra hívja fel az álmodó figyelmét, hogy szemlélje az életet vidámabban. A humor gyógyító ereje tagadhatatlan, és a nevetés a legjobb, a legolcsóbb és a leghatékonyabb terápia. Az álmodó keresse a mosolygós, életvidám emberek társaságát, ugyanis a derű ragadós. Ha már képes meglátni az élet napsütöttebb oldalát, akkor tovább kell adnia, vagyis tanítania. A 3-as szám másik témája a tanítás, illetve a tanulás. Ehhez az egyénnek kíváncsinak és nyitottnak kell lennie. Ha ez sikerül, akkor olyan információk birtokába jut 3 napon belül, ami rávilágíthat, hogy közel sincs akkora baj, mint eddig hitte. Jó hírek, biztató tendenciák, és a megoldás felé vezető út fog megmutatkozni. Ez mind azt erősíti, hogy van remény. Nem szabad feladni.

2015. nov. 14. 09:28
 4/7 anonim ***** válasza:
A pszihomokus mondta az életembe a 3as szàm szokszor előfordul meg a segitők meg fogékony vagyok dolgokra..jah hogy mire??a sok szart vonzom be..puszi béla meg a segitőidnek a téglàknak is
2015. nov. 14. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:

A 3. Szem misztikus jelentőséggel bír álmodban esetleg tudhat olyan dolgokat amit te nem?

Amúgy az álom az aktuális érzelmi világodat mutatja szerintem rengeteg szimbólummal főleg amik számodra jelentéssel bírnak

2015. nov. 14. 10:51
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek a választ.

Már meg volt ma az eredménye az álmomnak!

Éreztem és tudtam hogy lesz jelentősége ennek az álmomnak és lett is!

2015. nov. 14. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:
Szabad megkerdeznem h mi? :)
2015. nov. 14. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!