Mit tegyek? Nem tudok belenyugodni.
Figyelt kérdés
Kérlek ne szólj be ezért. Én kérdeztem és ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor ne válaszolj.
Engem nagyon érdekelnek a természetfeletti dolgok és maximálisan hiszek bennük. Rengeteget foglalkozom a paranormális jelenségekkel. Szinte mindig olvasok róluk és videókat/műsorokat nézek. Nagyon szeretném, hogy láthassam, érzékelhessem őket. De sajnos nincs ilyen képességem :( Mindig is irigyeltem az olyan embereket akiknek van "6. érzékük".
Ez lehetetlen akkor is ha sokat foglalkozok velük és hiszek bennük? Esetleg később kialakulhat egy ilyen?
14/L
2010. máj. 3. 19:17
21/23 anonim válasza:
én szerintem te csak hinni szeretnél valamiben hogy van valami utána, én véleményem : nincs semmi nem volt nem lesz én is láttam már rengetek videót képet ezekről a dolgokról de 99% kamu a többi meg megmagyarázható láttam már furcsa dolgokat pl. otthon voltunk anyámmal és lenyomódót az ajtón a kilincs és kinyílt az ajtó szép lassan előtte halt meg ót a nagybátyám aztán a pincébe vittük a képeket a falról ami abban a szobában volt mert zavaróak voltak a halót holmi jaji és egyik nap se én se anyám nem voltunk otthon és pont a lépcsőházba taliztunk és egyűt mentünk be és ót volt a kedvenc képe a Falon mármint annak, aki ót meghalt.
23/23 anonim válasza:
Lehet hogy hülyének nézek ki de nekem van és nem jó! a Démonok megtalálnak meg ilyenek:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!