Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit tegyek? Nem tudok belenyug...

Mit tegyek? Nem tudok belenyugodni.

Figyelt kérdés

Kérlek ne szólj be ezért. Én kérdeztem és ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor ne válaszolj.

Engem nagyon érdekelnek a természetfeletti dolgok és maximálisan hiszek bennük. Rengeteget foglalkozom a paranormális jelenségekkel. Szinte mindig olvasok róluk és videókat/műsorokat nézek. Nagyon szeretném, hogy láthassam, érzékelhessem őket. De sajnos nincs ilyen képességem :( Mindig is irigyeltem az olyan embereket akiknek van "6. érzékük".

Ez lehetetlen akkor is ha sokat foglalkozok velük és hiszek bennük? Esetleg később kialakulhat egy ilyen?

14/L

2010. máj. 3. 19:17
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
32%
én szerintem te csak hinni szeretnél valamiben hogy van valami utána, én véleményem : nincs semmi nem volt nem lesz én is láttam már rengetek videót képet ezekről a dolgokról de 99% kamu a többi meg megmagyarázható láttam már furcsa dolgokat pl. otthon voltunk anyámmal és lenyomódót az ajtón a kilincs és kinyílt az ajtó szép lassan előtte halt meg ót a nagybátyám aztán a pincébe vittük a képeket a falról ami abban a szobában volt mert zavaróak voltak a halót holmi jaji és egyik nap se én se anyám nem voltunk otthon és pont a lépcsőházba taliztunk és egyűt mentünk be és ót volt a kedvenc képe a Falon mármint annak, aki ót meghalt.
2010. máj. 18. 19:28
 22/23 anonim ***** válasza:
túlsok tvt néztél
2010. máj. 31. 19:01
 23/23 anonim válasza:
Lehet hogy hülyének nézek ki de nekem van és nem jó! a Démonok megtalálnak meg ilyenek:S
2013. jan. 18. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!