Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mit tegyek? Nem tudok belenyug...

Mit tegyek? Nem tudok belenyugodni.

Figyelt kérdés

Kérlek ne szólj be ezért. Én kérdeztem és ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor ne válaszolj.

Engem nagyon érdekelnek a természetfeletti dolgok és maximálisan hiszek bennük. Rengeteget foglalkozom a paranormális jelenségekkel. Szinte mindig olvasok róluk és videókat/műsorokat nézek. Nagyon szeretném, hogy láthassam, érzékelhessem őket. De sajnos nincs ilyen képességem :( Mindig is irigyeltem az olyan embereket akiknek van "6. érzékük".

Ez lehetetlen akkor is ha sokat foglalkozok velük és hiszek bennük? Esetleg később kialakulhat egy ilyen?

14/L

2010. máj. 3. 19:17
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%
nagyon sok paranormális jelenség van. mi után érdeklődsz konkrétan? többnyire fejleszthetők, de csak bizonyos szintig.
2010. máj. 3. 20:51
 12/23 anonim ***** válasza:
32%
A sok ilyen jellegű műsor elbutít, de ha egy szavukat is elhiszed, akkor már most buta vagy. Ami nincs, azt nem fogod érzékelni.
2010. máj. 3. 22:46
 13/23 anonim ***** válasza:
79%
Én azt szoktam mondani hogy minden emberben 5 és fél érzék van. Azt az ötöt mind ismerjük, és az a fél, a rejtett fejleszteni való érzék, amit megtanítani talán meg sem lehet, hanem mindenki ráébred szépen saját maga. De ha csak elfogadjuk hogy 5érzékünk van és kész, akkor sosem lesz meg az a hatodik. Ezt a bizonyos fél érzéket viszont nagyon korán kell elkezdeni fejleszteni, ahogy növünk fel, kevésbé fog az agyunk, és így egy felnőtt ember talán sosem fogja tudni használni, egy kisgyerek viszont talán igen...de vajon ki hiszi el egy kiskölyöknek hogy "lát" vagy "hall" valamit? Minél gyakrabban hallja hogy ez baromság, akkor számára is az lesz, és nem foglalkozik vele. De igazándiból ez a fél érzék, nem feltétlenül azt jelenti hogy a túlvilággal kapcsolatot tud teremteni, lehet az más is.
2010. máj. 4. 03:00
 14/23 anonim ***** válasza:
40%

Sztem pont a gyerekek fogékonyabbak erre nem? (Csak mert vki azt írta, éretlen vagy rá, de sztem ez nem lehet.)

Igen, a meditáció jó, csak nehéz jól csinálni. Gyakorolj! De szt hogy hasznosabb, mint a videó, meg az ilyen műsorok, bár biztos tudsz onnan is meríteni.

("Diliházas" válaszadónak: Minek nézegeted az ezoterikus kérdéseket, ha szted mindenki hülye, aki hisz ebben???? Ezt nem tudom megérteni!!!)

2010. máj. 4. 12:24
 15/23 anonim válasza:

Én is 14 vagyok, és engem is érdekelnek a természetfeletti dolgok.

Aki azt írta, hogy az auralátáshoz 40 évesnek kell lenni,vagy valami ilyesmi, annak mondom, hogy lehet, hogy igaza van, de én kb.5 éves korom óta látom a teljes aurát.

A kérdésre: Szerintem, ha sokat gyakorolsz, kialakulhat valami. Amit előttem írtak, azok jók.

2010. máj. 4. 15:46
 16/23 anonim ***** válasza:
Engem is érdekel személ szerint a paranormális jelenségek és a temészetfeletti erők. Jópár éve olvasgatok ezoterikus könyveket és most is azt vallom hogy először tágídsd ki a látőköröd olvass sk fajta könyvet ebben a témában,..
2010. máj. 4. 17:52
 17/23 anonim ***** válasza:
38%
Én most nem akarok neked "beszólni" de én egy olyan közepesen szkeptikus vagyok és nem hiszek a természet fölötti dolgokban. A vallással is vannak kisebb problémáim, de ezt most nem tévesztem össze a "természet fölötti lényekkel". Én az öt érzékemet használom, azért nem tartom badarságnak a 6.-at. Szerintem az ebből az ötből tevődik össze. Mikor érzed, hogy valami történni fog, azt én szerintem inkább csak az öt egyszeri kisebb érzékeléseinek lehet tekinteni. A biológia és a fizika tagadja meg az ilyen lények létezését. Elvégre ha lenne, azt látnád, és nincs olyan élőlény, ami láthatatlan lenne (ide megint nem keverném bele a vallást). Szóval érzékelni és látni, csak akkor tudnád, ha valóban léteznének.
2010. máj. 5. 15:25
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Ja, igen. Most annak szólok, aki a "Diliházas" válaszolót " nem érti meg". Nézd, ő, ugyan úgy, mint én csak sajnálkozni tud az ilyen kérdések fölött (már bocsánat), mert ős is realista. Ha nem így fogalmazná meg, én is egyet értenék vele.
2010. máj. 5. 15:30
 19/23 anonim ***** válasza:
ne erőltesd! ezen dolgok érzékelésével kapcsolatban pont az a lényeg,hogy lazán kell hozzáállni.meditációval fejlesztheted a 6.érzékedet
2010. máj. 6. 11:40
 20/23 anonim ***** válasza:
ha nyitott szemmel úgymond bambulsz ez nem vicc gyakorolnod kell és hallod amit a szellemek mondanak a haverom ezzel foglalkozik szal ez igaz
2010. máj. 7. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!