Nektek mi a véleményetek Ed és Lorraine Warrenről?
11/27 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat!
Szívesen . Am a kettes is nagy ...-ság mert A ) Egy démon sem árulná el a tervét , B ) a nevét még annyira sem mivel azzal hatalmat szerzel felette , C ) Nem állna mint ... a lagziban arra várva hogy visszaűzzék őket a pokolba sőt a démon akkor támad leginkább mikor érzi hogy közeledik a vég számára .
2016. dec. 25. 22:22
Felejtsd el, amit az előző mondott neked. A démon valójában egy élősködő szimbionta, ami idővel eggyé válik a hordozóval, de a leírások gyakran változnak a vallások szerint. Gondolok arra, hogy irányítani tudod, ha ismered a nevét vagy megfélemlitk bizonyos vallások kliséi, mint a kereszt vagy valamilyen ima mormolása. A démon egyetlen terve, hogy élősködjön rajtad uralkodjon feletted. A démon és az ember kapcsolat olyan, mint a ló és ember kapcsolat. Csak ebben az esetben te könnyen lehetsz a ló, ha nem tudsz felülkerekedni. A pszichés módszerekkel is lehet kezelni, mert a démonoknak nincs fizikai megnyilvánulásai csak az elmében van jelen. Olyan, mint egy betegség, ami szétterjed az elmében megbetegítve azt, majd később irányítja a testet.
2016. dec. 25. 22:52
Na a legtöbb démon azon munkálkodik hogy A minél több energiát szívjon el áldozataiból de ez más lényekre is igaz , mert hogy a földi síkon tudjanak maradni ahhoz energia kell ez tény és való . A másik hogy igyekszik megszállni , befolyásolni áldozatát , hatalmat nyerni felette , rákényszeríteni akaratát . A " klisék " ahogy Delator írta hm nos eléggé hatásosak lehetnek de a legjobban a saját akaraterőddel tudod meggátolni az entitást ám minél tovább van a földön annál több dolgot tud csinálni . Ajánlom Gabriel Amorth könyvét pl . De bátran hallgass Delator-ra aztán ha gáz van mert a pszichéd nem képes legyűrni egy Ahriman erejű arch démont akkor majd gondolom rájössz hogy nem kell rá hallgatni . :) Nem kötekedésből mondom
2016. dec. 25. 23:00
15/27 A kérdező kommentje:
Delator, nem veszed észre, hogy most meg te vagy a dilettáns? (Én írtam ki a wicca kérdést es ott írtad) Ott bevallottad, hogy nem értesz ehhez a dologhoz es nem is hiszel benne. Na, most ki a dilettáns?
Én nem írtam, hogy nem hiszek benne és az sem, hogy nem értek hozzá. Nem tudom miről beszélsz. Találkoztam már ilyen esettel a múltkor 15 év... akarom mondani már nagyon régen az egyik szomszédunkat is megszállta, de a pszichiáterek meggyógyították. :D
2016. dec. 25. 23:09
B+ delator az lehet tourette szindróma is . Ill más pszichés gond . De aki tényleg megvan szállva az olyan dolgokat képes csinálni amit normálisan nem tudna és nem a lebegésekre s egyéb filmes csecsás jelenetekre gondolok .
2016. dec. 25. 23:11
18/27 A kérdező kommentje:
Delator azt mondod, hogy nem írtad, hogy nem írtad. Akkor legyél szíves elolvasni a wiccás kérdésem 35-ös válaszát.
Delator nevű felhasználó válasza:
Én nem értek annyira hozzá csak egy szegény idős ember vagyok. De ismerem az alapokat nem úgy, mint te. És mit kéne bizonyítanom? Aki egy kicsit is ért hozzá tudja, hogy az okkultizmus ezotérikus nézetek foglal magában. Mivel ez is az is egy gyűjtőfogalom, de egyik a másikra épül vagy abból merítkezik.
Kérdező, ha abban akkor biztos a south parkban is vagy a Family guy-ban.
Erre azt fogja mondani hogy irónia . Ja a szimbiózis pedig kölcsönös tehát minkét félnek nyernie kell valamit hogy szimbiózisról beszéljünk . És igen ártani , akar a saját céljait véghezvinni ami kb hogy megszerezzen a pokolnak s olyan dolgokat csináljon amivel szenvedést okozhat .
2016. dec. 25. 23:24
Karabasan, ha te nem érzed az iróniát nem tudom mihez kezdjek veled. Nagyon nehéz megkülönböztetni egy démonmegállást a skizofréniától. A filmekben is csak azért használják a lebegést, hogy legyen átmenet a kettő között. Úgy írod le a démont. mintha valami főgonosz lenne, de igazából csak a hordozó felett akarja átvenni az uralmat és a leghatásosabb módszer, ha meggyengíti őt azáltal, hogy a számára legkedvesebbnek próbál meg ártani ezzel is meggyengítve őt vagy a személyes lelkiterrorba kezd. Tehát nem véletlen, hogy az olyan embereket céloznak meg, akik lelkileg gyengék megtörtek. Valójában semmilyen vallásos módszer nem használ ellenük, csak a pszichés módszer a lelkifröccs.
A másik kérdése válaszolva: Én nem írtam, hogy nem értek hozzá, de bizonyára nagy ászok vagyunk a szövegértelmezésben. Másfelől csak szerénykedtem, mert annyira értek hozzá. Lassan már professzor leszek. :D
2016. dec. 25. 23:44
Kapcsolódó kérdések: