Nektek mi a véleményetek Ed és Lorraine Warrenről?
Figyelt kérdés
2016. dec. 25. 20:16
2/27 A kérdező kommentje:
Milyen egész család? Csak egy házaspárról van szó. 😂
2016. dec. 25. 20:27
3/27 anonim válasza:
Igen de a házas emberek nem egy családot alkotnak ?
4/27 A kérdező kommentje:
Hat nem. Család tudtommal=szülők+gyerek(ek). De ezt nem kötekedésnek szánom.
2016. dec. 25. 21:11
5/27 anonim válasza:
Rendben . Akkor az általad említett két személy számomra nem hiteles . Mivel mindig olyan helyre mentek ki ahol a sajtó már rendesen felkavarta a dolgokat . Tehát mintha a szenzáció miatt tették volna amit csináltak . Ha az első filmet vesszük alapul a végén Ed Warren a római rtuálé ördögűzői ceremóniáját végzi amit csak engedéllyel rendelkező pap tehetne meg . De a tag abszolút nem volt egyházi " méltóság " . Tehát lehetetlen lett volna számára a dolog . Kvázi mintha csak a dicsőségre hajtottak volna .
6/27 A kérdező kommentje:
De a filmről Warrenek is elmondtak, hogy nem volt olyan látványos az ördögűzés, mint a filmben. Mondtak, hogy a filmben bemutatott dolgok csak túlzások és valójában nem így történt. Viszont a démonok tényleg jelen voltak.
2016. dec. 25. 22:00
7/27 anonim válasza:
Nem látványosságra értem de neki alapból nem lehetett volna elvégezni sikerrel a római ördögűző rítust mert ahhoz felszentelt pap kell itt a látvány abszolút nem számít . Démonok ? Bathseeba Sherman ha jól tudom egy erős szellem de nem démon . Tehát mégegyszer a római ördögűzés az ún ünnepélyes amit csak felszentelt pap végezhet el az is csak engedéllyel . Ill el végezheti más személy is de csak saját magán alkalmazva nem pedig másokon .
8/27 A kérdező kommentje:
Na igen, az ördögűzést en sem értettem. Viszont igen, Bathseeba tényleg egy erős szellem volt ezt félre írtam. Warrenék is ezt mondtak.
2016. dec. 25. 22:10
9/27 anonim válasza:
Róluk azt tudom, hogy a showbiznisz nagy arcai voltak anno. A démonűzések mesék annyira hitelesek voltak, mint a film.
10/27 anonim válasza:
Foglalkozom okkultizmussal , démonológiával sőt ördögűzésekkel is . Ezért merem olyan biztosan állítani hogy kamu volt a két személy s csak a hírnévért tolták a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!