Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Az Ellenállásnak sikerūlt...

Az Ellenállásnak sikerūlt-e vissza verni az inváziót? Megbízható forrásból tudom, hogy 2016 őszén volt .

Figyelt kérdés
Ezt maga Szenthelyi Árpád mondta nekem a' Földi Ellenállás helyettes vezetője .

2016. dec. 19. 12:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem meg a földönkívüliek mondták, hogy csak megjátszották az inváziót, hogy a helyi szentek azt higgyék, hogy visszaverték. Közben pedig a másik oldalon be tudjanak támadni a sötét erők segítségével, amit már el is kezdtek és nemsokára véghez is visznek. És mivel én idősebb vagyok szenthelyinél, nekem több tisztelet is jár, valamint emiatt nekem jobban igazam is van, hiszen én hitelesebb is vagyok.
2016. dec. 20. 19:16
 12/15 A kérdező kommentje:
Elírtam '75 most 41-42 éves lehet .
2016. dec. 20. 22:04
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem számít, mert én meg 68-as vagyok.
2016. dec. 20. 22:13
 14/15 A kérdező kommentje:

Ápám is, nem vilta véletlen egy hanglokátoros laktanyában ő volt a század fényképész .("Tibi")

Közel volt a balato AMD65-el lőttek .

2016. dec. 21. 10:53
 15/15 SpilerHUN ***** válasza:

2016. november 15-én volt az invázió és most sikeres volt, csak ilyen beszivárgó invázió volt, ezért nem vettük észre de már itt vannak!!!!

Én ezt reptiliánoktól tudom, szoktam velük levelezni!

2016. dec. 27. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!