Az Ellenállásnak sikerūlt-e vissza verni az inváziót? Megbízható forrásból tudom, hogy 2016 őszén volt .
Ha ide vert az invázió, de már nincsenek itt, azt jelenti, sikerült vissza verni!
Szenthelyi nem hazudik, de ő a velőt csak a levesben ismeri.
szenthelyiellenallas@gmail.com
Nem csak a levesben ismer ,mert beszészéltem vele ; nem vett komolyan sajnos bár ez az én hibám ; ha lehet magázódó formában mer' szólni fog érte . (1978-ban született)
Amúgy Üdv újra mindenkinek !;D
Igen sikerült de nem az igazi Szenthelyi mondta neked ugyan is ő elesett a 2012-es invázió visszaverésénél
Az ellenállás tengernagya
Helyesen kell írni ,hogy komolyan vegyenek ha rossz az írás a' válaszólók felfalnak ,bekebeleznek ,porig aláznak !!!
Ha beállítanék egy olyannal ,hogy :
"
misike vok kilec es fel eves vmi profi mesteremszís gamer vok mert mndkit megolok meg lekilelek h lehetek admin mer jbban epitek mint pankix aki a havrom ti nubok csak egy semik voktok !
Na h lehetek admin vagy vmi? en lesszek a foadmin ! na cs nubok
"
Miska
Visszatérve biztos Árpádal beszéltem azzal aki itt volt az oldalon .
Az Ellenállás helyettes vezetője .
Legendákat is maguk 404-el karőlve tervezték ,hogy eltünjenek a' köztudatból és hallotnak hidjék őket .
404 a' hírszerzést vezeti .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!