A macskák látják a számunkra nem láthatò lényeket?
Figyelt kérdés
A macskám furán nèz a konyhában,mintha követne a tekintetèvel valamit...2016. nov. 2. 21:17
1/12 anonim válasza:
Nekem egyszer a kutyám csinálta ezt, nagyon para volt ...egy illetőtől aki benne van ezekben,hallottam hogy állítólag igen
2/12 A kérdező kommentje:
Kicsit hátborzongatò! Ültem a kandallònál, a macska meg arrább ment tőlem,ès ùgy figyelt, mintha felèm jönne valami, aztán arrèbb...áhh, el is mentem onnan! :-D
2016. nov. 2. 21:26
3/12 anonim válasza:
Nem. Egyik élőlény sem látja a száját érzékszervével a szellemeket, nincs kivétel. Ha csak nem szállta meg a macskádat egy szellem vagy a szellem materializálódik. De az utóbbi lehetőség nagyon nagyon csekély.
4/12 anonim válasza:
Amíg nem beszél latinul, addig nem kell aggódni.
5/12 Ozmium42 válasza:
Ha a macska tudna látni ilyesmit, akkor mi is tudnánk látni egy megfelelő eszköz segítségével, és akkor nem állíthatnám biztosan, hogy semmiféle láthatatlan lények nem léteznek.
6/12 anonim válasza:
Ózimi-hathatvanhat jól mondja. De mindenre van megoldás csak egy kis ,,FANTÁZIA" kell!
8/12 A kérdező kommentje:
Minden esetre èrdekes, hogy nèha hogyan figyelnek jelentèktelennek tűnő dolgokra!
2016. nov. 2. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!