Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szerintetek létezik a Mikulás?...

Szerintetek létezik a Mikulás? Vagy gyogyós vagyok? Többi lent

Figyelt kérdés

13 éves vagyok. Lehet kicsit gyogyós vagyok, de nekem már több bizonyítékom is van arra hogy létezik. Például tavaly csináltunk mézeskalácsot anyával, és kitettem egyet egy kis tányérba az egyik szobába. Anyával voltam csak otthon, azaz ketten voltunk, mindketten ugyan abban a szobában. Nézni akartam mi lesz a sütivel, de el kellett mennem kezet mosni mert chipset ettem és az elég olajos. Pont amikor töröltem volna meg a kezem csenget valaki, ugat a kutyánk. Rohanok a sütihez, nincs ott egy morzsa sem. A cipőtartónknál ott egy csomag ajándék. Anya ugyan ott volt a szobában, zenét hallgatott.

Többször is volt már olyan, hogy egy pillanatra nem figyeltem oda és pont akkor csenngetett valaki és került oda az ajánndék egy szatyorban (amúgy semmi csörgést vagy ilyesmit nem hallott egyszer sem, csak hirtelen ott volt az ajándék) Nekem kicsit fura ez az egész.. Az osztálytársaim szerint csak beképzelem, a szüleim csinálják az egészet... Mi lehet ez? Tényleg csak ketten voltunk otthon a sütis dolognál! Létezne a Mikulás? Vagy csak beképzelem?

2016. okt. 27. 19:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Mi a Jézuskát akartuk bekamerázni.

De aztán megtaláltam a mikulás leveleit és egy világ omlott össze bennem...

2016. okt. 27. 20:04
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Én is szerettem, amikor anyum öszzebeszélt a szomszéddal, rokonnal, hogy tünjön el a süti amikor csak ketten anyummal vagyunk otthon, csengetés hallatszott az udvarrol, kinéztem... senki... Egyik percről a másikra a cipőmben ott termett a csomag. Ezek teszik felejthetetlenné a gyermekkort, mikuláskor. Úgy olyan 8 éves koromig... a szomszéd volt, hogy örömet szerezzen nekem s a tesomnak. De jo volt amig nem tudtam :D Ja, amugy a gyermeket tényleg a golya hozza... és ez nem vicc
2016. okt. 27. 20:10
 3/18 A kérdező kommentje:
Tuti nem a szomszéd volt. Annyira nagyon nem vagyunk jóban velük
2016. okt. 27. 20:15
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Istenem :D Ezen nagyott nevettem! :D El kell hogy szomorítsalak kérdező, Nem létezik mikulás! Viszont volt régen egy ember aki ajándékokat vitt a gyerekeknek és onnan ered ez a mikulás dolog:)
2016. okt. 27. 20:26
 5/18 A kérdező kommentje:
De akkor mi lehet ez?
2016. okt. 27. 20:28
 6/18 anonim ***** válasza:
45%
Biztos hogy anyud volt amikor olyan helyzet volt és nem láttad. Amúgy szerintem hülyeség a gyereknek hazudni. A gyerek örül ha kap valamit minek ez a kamu körítés? Pont ahogy írta valaki csak csalódás lesz az emberben egy hazugság, a "lelked" egy darabjának "kiszakítása".
2016. okt. 27. 20:58
 7/18 anonim ***** válasza:
92%

Anyukád nagyon ügyes volt :)

De ugye 13 évesen nem hiszed azt valóban, hogy a Mikulás volt? :)

2016. okt. 27. 21:34
 8/18 anonim ***** válasza:

a Szent Miklós legenda arról szól, ha titokban teszi a jót az ember.

Mikulás = Titkos jótett, titkos ajándék

Tehát ÍGY igen, létezik és jó hogy létezik.

2016. okt. 27. 21:57
 9/18 anonim ***** válasza:
Nekünk csak el kellett bújni valamelyik szobába, amíg kitették a szüleink a csokikat. Én sosem hittem azt, hogy a Télapó jár be hozzánk ajándékot hozni, ha mondták, hogy a Mikulás hozta, én azt már óvodás koromban is tudtam, hogy csak mese. Viszont a Télapós filmeket/meséket azóta is imádom. :D
2016. okt. 28. 00:03
 10/18 Quatermain ***** válasza:
13 évesen még itt tartasz? Én 6 éves voltam, mikor megfigyeltem hogy ki teszi a csizmába a csomagot. Anyám volt.
2016. okt. 28. 00:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!