Szerintetek létezik a Mikulás? Vagy gyogyós vagyok? Többi lent
13 éves vagyok. Lehet kicsit gyogyós vagyok, de nekem már több bizonyítékom is van arra hogy létezik. Például tavaly csináltunk mézeskalácsot anyával, és kitettem egyet egy kis tányérba az egyik szobába. Anyával voltam csak otthon, azaz ketten voltunk, mindketten ugyan abban a szobában. Nézni akartam mi lesz a sütivel, de el kellett mennem kezet mosni mert chipset ettem és az elég olajos. Pont amikor töröltem volna meg a kezem csenget valaki, ugat a kutyánk. Rohanok a sütihez, nincs ott egy morzsa sem. A cipőtartónknál ott egy csomag ajándék. Anya ugyan ott volt a szobában, zenét hallgatott.
Többször is volt már olyan, hogy egy pillanatra nem figyeltem oda és pont akkor csenngetett valaki és került oda az ajánndék egy szatyorban (amúgy semmi csörgést vagy ilyesmit nem hallott egyszer sem, csak hirtelen ott volt az ajándék) Nekem kicsit fura ez az egész.. Az osztálytársaim szerint csak beképzelem, a szüleim csinálják az egészet... Mi lehet ez? Tényleg csak ketten voltunk otthon a sütis dolognál! Létezne a Mikulás? Vagy csak beképzelem?
Mi a Jézuskát akartuk bekamerázni.
De aztán megtaláltam a mikulás leveleit és egy világ omlott össze bennem...
Anyukád nagyon ügyes volt :)
De ugye 13 évesen nem hiszed azt valóban, hogy a Mikulás volt? :)
a Szent Miklós legenda arról szól, ha titokban teszi a jót az ember.
Mikulás = Titkos jótett, titkos ajándék
Tehát ÍGY igen, létezik és jó hogy létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!