Ugye létezik a Mikulás?
Sziasztok 9 éves vagyok és azt mondták a szüleim hogy nem létezik a mikulás. De nem hiszek nekik mert minden évben kiraktam a cipőmet és hozott bele valamit de idén azt mondták anyáék hogy rossz voltam és ezért írtak a Mikulásnak. Én meg ezért sírvafakadtam mert ez a kedvenc ünnepem és ezért azt mondták hogy najó akkor tényleg nem kapok semmit és hogy igazából nem létezik a mikulás csak ők hozzák mindig az ajándékot de idén nem kapok.
De én nem hiszem el mert mindig direkt korán fel keltem 6 óra körül és mindig bennevolt az ajándék és nem hiszem hogy anyáék olyan hamar felkeltek!!
Kérlek nyugtassatok meg hogy nekem van igazam mert ez a kedvenc ünnepem és léteznie kell!!! Köszi mindenkinek!!!
9/l
Láttad a Polar Expressz c. mesét?
Nézd meg, mert abban jól bemutatja, amire kíváncsi vagy.
Az emberek elveszítik a hitüket, ahogy felnőnek, ezért mondták neked ezt.
Sajna de nem létezik
Csak létezett!
Szent Miklós volt
De az összes mai mikulás csak egy beöltözött ember
Szóval csak létezett!
Én mar ezt ovis koromban is tudtam!
17/L
IDE SÜSS:
azért mondja a fél világ hogy nem hétezik, mert maguk nem hisznek benne, de lé-te-zik! [link] (nagyon jó dal)
email cím: santa.claus@santaclausoffice.fi
és tényleg igazi, nem kamu, azonnal értesítene hogy nincs ilyen cím, de NEM!
ui: hidj benne, és létezni fog! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!