Tényleg létezik a Jézuska és a Mikulás?
Figyelt kérdés
Igaz hogy léteznek? Mert én láttam, hogy a szüleim facebookon leveleztek a Mikulás ajándékokról. A kutyámnak kértem egy kabátot (ezen leveleztek).Dec. 23-án 23 órakor lementek a szüleim és hallottam, mintha ők hozták volna a fát ( még fenn voltam ). Díszítették, és amikor lementem azt mondták, hogy a "Jézuska" hozta a fát, csak ők díszítik fel. 11 éves vagyok, és most kezdek rájönni, hogy az egész mese. :(2016. jan. 3. 08:26
1/15 anonim válasza:
Sajnos kénytelenek voltak visszavonulni, mivel a NAV vadászik rájuk. :(
2/15 anonim válasza:
A mikulás tényleg létezik de messze innen. A Jézuska viszont nincs.
3/15 anonim válasza:
Egyikük sem létezik és soha nem is fog
5/15 anonim válasza:
Filozófiai értelemben mindkettő létezik, mert rengetegen hisznek bennük.
A fát és az ajándékokat viszont a szülők hozzák. Ne haragudj rájuk, ez egy ilyen hagyomány, hogy a gyereknek igyekeznek a lehető leghosszabb ideig fenntartani ezt a mesevilágot, velünk és velük is ezt tették annak idején.
Lehet azon vitatkozni, hogy ez jó vagy nem, mekkorát csalódik a gyerek, mikor kiderül vagy rájön, hogy nem így van, és mennyire kárpótolják ezért a mesevilágban töltött évek vagy nem.
7/15 anonim válasza:
Én 8 évesen..nyár közepén tudtam meg,hogy nincs(egész nap sírtam)..mondjuk sokszor volt olyan,hogy rajta felejtették az árcédulát az ajándékokon és én rá is kérdeztem..de nindig kitaláltak valamit..15 éves fejjel belegondolva elég fura nekem,hogy ilyeneket elhittem :D Fel a fejjel,az egy nagyon jó dolog,ha hiszel valamiben :)
9/15 anonim válasza:
Nem.Ezzel csak a gyerekeket hülyítik.
10/15 A kérdező kommentje:
Azt mondják, már a gyerekek 6-8 évesen rájönnek, én meg 11 vagyok :D
2016. jan. 4. 07:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!