Kezdőoldal » Ünnepek » Ajándékozás » Tényleg létezik a Jézuska és...

Tényleg létezik a Jézuska és a Mikulás?

Figyelt kérdés
Igaz hogy léteznek? Mert én láttam, hogy a szüleim facebookon leveleztek a Mikulás ajándékokról. A kutyámnak kértem egy kabátot (ezen leveleztek).Dec. 23-án 23 órakor lementek a szüleim és hallottam, mintha ők hozták volna a fát ( még fenn voltam ). Díszítették, és amikor lementem azt mondták, hogy a "Jézuska" hozta a fát, csak ők díszítik fel. 11 éves vagyok, és most kezdek rájönni, hogy az egész mese. :(
2016. jan. 3. 08:26
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Mikor kiderült, hogy a kutyakabátot nem a Mikulás hozta, apukám azt mondta: azért,mert az állatok nem kapnak ajándékot.
2016. jan. 4. 07:58
 12/15 anonim válasza:
Kedveském! Mikulás nincs, de ne keseredj el! JÉZUS LÉTEZIK ÉS ÉL! :)
2016. jan. 7. 16:54
 13/15 A kérdező kommentje:
Én is inkább Jézusba hiszek, de Mikulásba nem.
2016. jan. 7. 17:19
 14/15 A kérdező kommentje:
Amúgy a Mikulás nem a kéményen jön be (ha létezik), hanem egy pillanat alatt odateszi az ajándékokat. Egyébként nem a finn mikulás az igazi, hanem Szent Miklós. Szarvasai és szánja sincsen. Ez az egész egy nagy HÜLYESÉG! Mármint ez a szános, kéményes dolog.
2016. jan. 7. 17:28
 15/15 anonim válasza:
2016. jan. 7. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!