Paranormális dolgok valós e?
Van egy barátom elment az iskolából más hova jár és jó fej csak van egy kis furcsaság a házába.
Azt tudni kell róluk hogy elég gazdag 3 emeletes a házuk és "szellem van a házukba" eleinte én se nagyon hittem el de másik barátom is tudja bizonyítani mozgó tárgyak stb...
A gyerek mentálisan nem gyenge de már tényleg kiakadt és nem nagyon mer semmit tenni a házába egyedül.
Azt mondta több különböző szellem e van az most nem lényeg szerintem hogy milyen fajta.
Hogyan tudná elűzni, kiűzni, megszüntetni vagy valami.
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!
Nem szelleműzőt keresek csak azt hogy hogyan lehet kiűzni.
:D
Ezeket meg kell oldalni.
Buddhista papok mondjuk értenek hozzá.
Vagy a magyar ősvallás / fényvallás képviselői, regősök, táltosok (ebből úgyse találsz egyet se, kb 3 DARAB létezik a Kárpát-medence egész területén), sámánok.
Ajánlom neked Mohácsi Pétert, akinek másik neve Petipa.
Ő fent van youtubeon, de facebookon keresd meg.
Vagy Havasi Mátét (Miskolcon él), és még tudom ajánlani Szemző Gábort azaz SZEM-et (Budapesten él).
Ők nem kamuk, ismerem őket személyesen. Nem kérnek pénzt, nem kókleroskodnak, csak ne vedd őket félvállról.
Kezdd Petipával. Fényközpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!