Kivel tortentek mar paranormalis dolgok?
10 éve amikor lakásból kertes házba költöztünk, az első ottalvás napjától 10 napon keresztül, minden éjszaka 22 óra és 22.15 között, percenként s.o.s. jeleket hallottam a fűtéscsövön. Olyan, mintha vki egy kis fémes tárggyal (pl. kulcs) a fűtéscsövet kocogtatná s.o.s. jeleket adva (3 hosszú, 3 rövid, 3 hosszú, percenként 1 jel).
Egyik éjszaka vettem a bátorságot és a házban végigjártam a szobákat és a kazánt, de sehol sem volt erősebb v hangosabb a jel. A padláson van a fűtés tágulási tartálya, oda este nem mertem felmenni csak nappal. De nem találtam nyomát semminek. A csövek frissen vannak festve de nem találtam nyomát festék kopásnak sem.
10 nap múlva miután elmúlt, soha nem jött elő.
Nálam tárgyak vándorolnak, tűnnek el majd kerülnek vissza.
Egyik eset: Gazoltam és koszos volt a körmöm, ki akartam kefézni mielőtt leültem a wc-re, de nem volt a kefe a mosdócsésze peremén. Megnéztem a fürdőkádat hátha átraktam oda, de ott sem volt. Na mondom mindegy, csak simán megmostam és leültem a wc-re. Dolgom végeztével újra odaléptem a mosdóhoz és akkor már ott volt a kefe.
Még mindig a fürdőszobában járunk, másik eset: Van egy porcelán kacsa a kád kiépített részén, de azt a sarokban tartom mindig, mert semmi funkciója nincs azon kívül, hogy dísz. Egyszer bementem, és látom, hogy a kacsa ki van rakva középre.
A harmadik és legérthetetlenebb: Van két porcelán szobor az éjjeli szekrényünkön. Az egyik nő,a másik férfi szobor. Direkt az én felemre tettem a férfit, és a férjem mellé a nőt, jelképesen mert a férfinak a nő kell, a nőnek a férfi, valamint így néznek egymás felé. Ha ellenkezőleg rakom, a testtartásuk miatt ellenkezőleg fordulnak egymástól és az engem zavar. Mégis mikor elutaztunk 3 napra, és haza mentünk, az tűnt fel, hogy a szobrok fel vannak cserélve, az én felemre került a nő, és a pároméra a férfi.
PENTEK 13!
Alberletben laktam tesoimmal de egy PENTEK 13.- ai napon, kisfiam szulinapjan egyedul voltam otthon. Eltortem egy piros keretu tukrot. Bepokhalosaodott, darab nem esett ki a keretebol. Tobbszor raneztem, fogtam, szidtam magam, mekkora balek vagyok megint eltortem egy tukrot... Jolvan... Kieszitettem az asztal szelere hogy majd kidobom tesom meg ne lassa. Ahogy jottem mentem a lakasba tobbszor raneztem a tukorre. Frankon eltortem megint egyet!!!
Elmentem otthonrol, de amikor haza ertem, akapuban eszembe jutott hogy nem vettem ujat, elfelejtettem, es amikor beleptem a lakasba, ha hiszitek, az asztal szelen hagyott torott tukor EGYBEN VOLT!!!!!! Full jozan voltam!
Erted, PENTEK 13. - an!!!
Senki nem hitte el nekem!
Ra egy honapra megeroszakoltak, 1 honapig fogva tartottak! EBBEN a paraszthazban sokminden mas is tortent :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!