Ne nézzetek hülyének vagy földnek de mostanában elég fura dolgok történnek velem légyszi valaki segítsen?
Próbálok rövid lenni, szóval arról van szó, hogy megérzek előre dolgokat, halál komoly, valamikor álom formájában valamikor csak eszembe jut. Pl. : múltkor apámmal beszéltem, hogy milyen szar, hogy kilyukadnak a kerekek, másnap defektet kapott, de ez még semmi ilyen sokszor van de van pl. mikor egy konkrét dolgot almodok és az megtörténik.
Nem vagyok dilinyosnak de valamit segithetnetek meg csak 15 éves vagyok és lány. És nem vagyok babonás.
Ilyen képessége mindenkinek van. Sőt minden képesség megtalálható minden emberben.
Az álmok is lehetnek jóslóak, és figyelmeztetőek, hogy ez meg ez fog történni.
A megérzések napközben jönnek, amik jöhetnek képek, hangok vagy gondolatok formájában is.
Ha az ember hallgat a megérzéseire, az egyre pontosabb lesz, és egyre több mindent mutat meg, egyre hosszabb távra kinyúlva. Hallgass rá, és intézkedj. Fogd fel úgy, mint egy barátot, aki szól neked, hogy ezt csináld, mert különben ez lesz, te pedig bízol benne.
Ha bízol a megérzéseidben, akkor önmagadban is bízol.
Emelkedett a rezgés szinted.
Az, hogy néha megálmodsz dolgokat az még csak a kezdet.
Lesz még ennél brutálisabb is nyugi!:)
Hát, pont nemrég beszéltem erről a párommal.
Nekem úgynevezett igazmodnó hangom van.
Más automatikusan ír, meg angyalokat lát, nálam csak az igazmondó hang ment át a szűrőmön.
Ha valamit tudni akarok, akkor hagyom, hogy kimodnjam.
Aztán meg nem győzöm lesni, hogy a határtalan hülyeségnek ható valami mondat mégis igaz, és miért is igaz.
Amit leírtál, a kerekekkel, nem belebeszélésnek tűnik ( ám simán lehet sajnos az is, és apud annyira szeretett hogy úgy döntött kipróbálja mindezt persze tudat alatt), hanem inkább ilyen igazmondásnak.
Az álmok azok mások, azok nem az én asztalom.
Légy pozitív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!