Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » S. O. S. Megbolondultam...

S. O. S. Megbolondultam volna? Más is van így? Szellemek!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hol is kezdjem!14 éves lány vagyok.

Lassan úgy érzem,hogy diliházba kéne mennem,tudom sokan fogjátok ezt mondani.

Van egy szellem vagy nem tudom,hogy mi.

Nem hiszek az ilyen jóslásokba,szellemekbe meg ilyenekben.

De van egy szellemlány.

Szóval ez a lány,gyakran jelenik meg az életembe,de csak én láttom.Volt,hogy ültem a folyósó végén és beszéltem a lányhoz anya meg kijött és kérdezi,hogy kivel beszélek

és akkor itt derült,ki,hogy nem létezik.

Ez a lány egy ilyen kislány,nagy szemekkel,hosszú hajjal.

És nagyon félek.

Annyira ijesztő és SENKINEK se merek erről beszélni,most

is úgy írom,hogy 100-al ver a szívem és könnyezek.

Egyszer anyunak majdnem elmeséltem,de a lány megjelent és

abba kellet hagynom,elkapott a sírógörcs.

Én már teljesen azt érzem,hogy begolyóztam,mert alapból

egy átlagos lány vagyok.És mindig mondom magamnak,hogy

nem hiszek benne,meg,hogy menyél innen,de semmi.

Félek,hogy elmondom valakinek az kifog majd nevetni és

bolondnak nézznek.

Este mikor ott alszok a barátnőmnél akkor azt mondta

barátnőm,hogy nagyon megilyedt,mert hajnal tájban

csak feküdtem az ágyban nagy nyitott szemekkel és nézztem

előre.De semmire se reagáltam,már anyuját is felhívta és

akkor keltem fel valahogy,de akkor már a szellemre ilyedtem fel,azt hittem az anyukájára,hogy a lány az.

KÉrdezték,hogy minden rendben,sápadt voltam meg minden

bajom volt.Féltem.

Éjszaka sokszor azt hallják anyuék,hogy csapkodok valamit,de anyum átjön akkor én fekszek nyugodtan.

Én nem tudom mitől van ez?!

Már nagyon régóta zajlik ez.

Nem történik semmi csak ez az egy lány,vagy nem tudom mi

nem hagy békén.de már nagyon félek tőle,pedig tényleg

nem hiszek ebben és ilyen filmeket se merek nézzni.

Tudtok mondani valamit ebben a helyzetben?Kérlek,ne nézzetek bolondnak!Vagy az lennék?:'(

Ügye azért nem kell ilyen diliházba kerülnöm?

Teljesen kétségbe vagyok esve.

2010. ápr. 24. 23:51
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De már éjjel-nappal megjelenik valahol ésnem tudom miért.

De a házba én benem engedek ilyen embereket akik kifizetettik a szüleimmel a sok pénzt.

Igazából mivel több éve velem van és egyre többet ezért,

mikor egyedül voltam itthon,már kész ideg voltam és

nem láttam sehol,csak hangokat hallotam és kiabáltam,hogy

mit keresel itt?tönkre akarsz tenni?mondj már valamit!!

És akkor itt elment,nem válaszolt.De ő nem is ilyen

pajtásra kell gondolni aki vigyázz rám.

Még mikor pici voltam mamám meghallt,pcihlogushoz

kellett járnom,nagyon a szívemre vettem a halálát.

Még ilyen 4-5 éves lehettem.Lehet,hogy a kislánnyal is

ilyen történt és engem talált meg?

Vagy ezek csak ilyen mesék?

Vagy azt akarja,hogy higyek benne,énmár nemtudom,hogy ez

micsoda.Azt tudom,hogy nem mindig jót akar nekem.

De anyának is,hogy mondjam el?

Kifog majd nevetni és azt mondja majd,hogy sok horror

filmet nézzek.És az orvosok is mit fognak megmondani?

Max azt tudom elképzelni,hogy elkérnek egy "kis" pénzt

aztán kijön valaki aztán mondja,hogy nem szabadultam meg

fizessek még.Aztán ugyan-ugy ott lesz velem.

Tegnap hajnal 1-g egyedül voltam itthon.Ültem a konyhába

és anyuék szobájába mintha elkezdett volna menni a tévé,

gondoltam magamban,hogy akkor biztos elfelejtettem kikapcsolni.Bemegyek a szobába,sötét van.

Na mondom,megjött a 'vendégem',hát sajna így is lett.

Vissza megyek a konyhába és ott ült a sarokba.

Becsuktam a szemem és mondtam,hogy ne képzelödjek már.

És még ott volt,leültem elkeztem enni,nem foglalkoztam vele az agyam is kikapcsolt róla,dehát nem jött össze első falat után elkeztem hányni,mert megakadt és a kislány

meg eltünt.

Nagyon megijedtem.Összetakaritottam és sprinteltem be a szobába,kimentem bezártam mindent.160 négyzet méteres házunk van-van 3 bejárati ajtó mire mindet bezártam-

A legjonn,hogy van egy télikertünk is,pont a szobámbammal szemben.

Kezdem félni,hisz ha tényleg egy szellem akkor mit csinál következőleg ha nem hiszek benne?

6 éve nem hánytam,most meg egy falatka miatt elkeztem hányi.

Köszönöm a segítséget,láttom azért,hogy nem vagyok egyedül

így a szellemekkel.

2010. ápr. 25. 10:34
 12/40 anonim válasza:
89%

Nekem nagynéném volt ilyen helyzetben sokáig. A férje fiatalon halt meg, hosszú betegség után. Nagynéném teljesen magába fordult, többször is látta a férje egészséges szellemét otthon. Elmondása szerint mindig mosolygott, és nyugtatgatta, hogy ő jól van, jó helyen van, ne sírjon miatta. Hónapokig ez ment. Aztán olvasta valahol nagynéném, hogy csak akkor fog eltűnni, ha elengedi lélekben. No ez ugye nem olyan egyszerű, hisz még is csak a férje, örült hogy ennyi kapcsolata maradt vele, de végül belátta, hogy teljesen becsavarodik, ha a férje szellemével él. Olyan jeleneteket élt át a szellemmel újra ás újra, amiket anno még amikor élt. Újra ott volt neki, újra nevetve "fogócskáztak" a lakásban, együtt ültek le vacsorázni, együtt folytatták a lakásfelújítást, stb, tehát valóban ott volt, nem csak emlékezett. Egy nap azt tanácsolták neki, hogy menjen haza, gyújtson meg egy gyertyát, és gondoljon rá nagyon sokat. Gondolja végig a szép emlékeket, és azokat is amikor már beteg volt és szenvedett, majd mondja ki hangosan többször egymás után, hogy "elengedlek" téged, egészen addig amíg valójában úgy nem érzi, hogy ez a szíve mélyéről jött, majd fújja el a gyertyát. Egészen érthetetlen módon, többé nem jelent meg a férje szelleme annak köszönhetően, hogy ő elengedte, már nem akarta maga mellett tartani!

Én mondjuk kideríteném hogy ki lehet ez a kislány. Nem halt-e meg valaki a lakásban, avagy nem volt e abortusza anyukádnak vagy egy olyan gyermeke aki meghalt.

Hallottam olyat is, hogy ikerterhességnél ha egy abortusznál véletlenül csak az egyik magzatot távolítják el, akkor a megmaradt magzat megmagyarázhatatlan események során valahogy visszatud emlékezni arra, hogy a testvérét mellette ölték meg.

Mindenképpen beszélj anyukáddal ezekről és tényleg nem árt orvoshoz menni. Egyáltalán nem biztos hogy ennek szervi okai vannak, sőt... de ahogy előttem is mondták jobb kizárni a betegségeket! A kislánytól pedig mindenképpen kérdezd meg, hogy ki ő és mit szeretne tőled!

2010. ápr. 25. 10:46
 13/40 A kérdező kommentje:

Anyukám 18 évesen szült,7 hónapot volt a kórházban velem.

Vagyis a terhesség alatt,már a 2 hónapba bekerült.

Így előttem nem volt testvérem és utánam meg 100%.

Így az kivan zárva.

Csak az a baj,hogy ez nem olyan kislány akivel leülük beszélgetti és akkor ott pletykázunk.

Nem is beszél igazán,csak hangokat ad ki.

Egyszer is mikor elkezdtem vele kiabálni,hogy

ki ő meg mit akar tőlem,miért nem hagy már békén?!

Akkor is majdnem megfulladtam és a lány eltűnt.

Én nem tudom,hogy gonosz szellem vagy kedves vagy valamit szeretne.

Nem tudom,hogy ez bármi féle betegség-e

én már csak mamám hallálára tudok gondolni,mertkb énis ilyen pici voltam mikor elvesztettem.

2010. ápr. 25. 10:54
 14/40 anonim válasza:
81%
Ez bizarr.:S
2010. ápr. 25. 11:38
 15/40 A kérdező kommentje:

Eléggé.

És attól félek,hogy milesz ha felnövők.nem könnyű ez melett élni.

Mikor a barátnőimmel logok aztán feltünik valamelyik kirakatban a lány és ott ül,és azt érzem,hogy segítenem kéne rajta,de nem tudok.Hisz ő is bánt engem.

És félek,hogy most itt beszélek erről és bántani fog.

SENKINEK nem beszéltem még erről és nem könnyű itt leírni.

:'(

2010. ápr. 25. 11:46
 16/40 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell egy vasat sem fizetned az orvoshoz, hacsak nem magandokihoz mesz. MENJ el, ez nem jatek. Mikor eloszor es masodszor irtam ide megprobaltam tapintatos lenni, de most nem leszek az, szellemek NEM leteznek, foleg nem lathatod oket, ez a kepzelet jateka. Azert jelennek meg tragikus esemenyek utan, mert az agy igy dolgozza fel az emberek halalat, hianyat, nem azert, mert halal utan visszajarnak kiserteni. Lehet, hogy egy pszichologus is eleg erre, de ettol meg az agyadat vizsgalni kell, hiszen allhat mogotte daganat, ciszta is, amit minel elobb kezelni kellene. Te is belathatod, hogy igy nem elet az elet, allando rettegesben, tegyel valamit ellene. Ehhez pedig az elso lepes az orvos. Nem hiszem el, hogy 14 evesen nincs benned ennyi felelossegtudat es aggodalom az egeszseged irant. Ha en alakokat kezdenek el latni nem az lenne az elso gondolatom, hogy parafenomen vagyok, hanem hogy uristen mi bajom lehet, es sprintelnek az orvoshoz. Probalj meg racionalisan gondolkozni, csak egy kicsit, kerlek! Egy orvosi kivizsgalas nem fog megartani.
2010. ápr. 25. 12:22
 17/40 anonim ***** válasza:
28%

Persze 12:22! Ez az agy játéka-.-"

Akk akk szülei miért hallották a püföléseket (amikor beszaladtak hozzá?)

Szkeptikus vagy!

Szerintem ha legközelebb találkozol vele, mondd meg neki, hogy most légyszi ne menj el. Aztán lérdezd meg tőle hogy miért téged kísért. Am milyen hangokat hallat?

a sokszellemtörténetes voltam

2010. ápr. 25. 12:32
 18/40 A kérdező kommentje:

Hát ne úgy képzeljétek el,hogy sussog,meg suttogja,hogy meghallsz.:)

Hanem ilyen érdekes hangokat.

Olyan,mint mikor a babák még nem tudnak beszélni csak sokkal mélyebb,de mégis kislányos hangon.

Nagyon nehéz ezt leírni.

Igazából volt,hogy reggel tényleg úgy kelltem fel,hogy kék-zöl voltam,de mikor anyuék bejönnek akkor csak alszok.

Szerintem egyszer majd felveszem egy éjszakámat és megnézzem,hogy is van ez.

Az orvosnak nem kell fizetni,de majd elküld valami dili-dokihoz.Azt is eltudom képzelni,hogy olyanhoz küld el

amelyiktől megkapja valahány százalékát a pénznek.

Igen elég rossz ilyen rettegésben élni,de már elég régóta

zajlik ez,és már nem leödök meg ha megláttom.

Csak félek.Hisz nem valami barátságosnak tűnik és nem

olyan,mint aki védeni szeretene.

Majd akkor anyunak megpróbálom elmondani,de ugyse fog

nekem hinni.

És nem tudom,hogy képzelödés lenne-e,hizs akkor nem képzelnék többet?És úgy is lehet képzelni,hogy egyálltalán nem hiszek az ilyen dolgokban?

Úgyis,hogy nem nézzek ilyen filmeket?

Van mikor csak egy "árnyék" szalad el.De úgy döntöttem,hogy fotozgatni fogok mától és hátha egyszer

valamit elfogok tudni kapni.

KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!

2010. ápr. 25. 13:14
 19/40 anonim ***** válasza:
42%

Szia. Velem is történtek és mai napig történnek ilyenek. Amióta az eszemet tudom már egészen ovis korom óta foglalkoztat ez a téma, mindig is hittem a szellemek létezésében.

Anyum mesélte, hogy kiskoromban képzeletbeli barátaim voltak.

Amikor meghalt nagyapám nagyim sokáig nem tudta elengedni. Ha hiszitek ha nem nagyim egyik éjszaka vele álmodott. Úgy mesélte, hogy egyszer csak nagy világosságot látott és papám elindult arra de előtte azt mondta, hogy: Jó helyen leszek. Nagyim próbált még utána kiabálni de nem nézett vissza, nem fordult hátra.

Apu is álmodott vele valószínűleg. Mert még egyik délután lefeküdt aludni és hirtelen álmában elordította magát, hogy: Édesapám.

Ovis koromban láttam ilyen "alakokat" akik beszéltek hozzám: Lehet, hogy te vagy az. Őket még néha szoktam látni és akkor előjön egy ilyesztő érzés. Mindig próbálom elterelni a figyelmemet valamivel. pl.: zenét kapcsolok.

Na meg ami még elég durva, hogy volt hogy megálmodom a közeljövőt.

Multkor meg este fél tizenegy, ülök otthon és egyszer csak hangos zajra lettem figyelmes. Olyan volt, mintha valaki nézné a tv-t. Azt hittem a szomszéd túl hangosan nézni. De egy idő után eléggé zavaró lett, így kimentem a nappaliba és mit látok...?! A másik szobában be van kapcsolva a tv, pedig amikor apu elment dolgozni én emlékszem, hogy kikapcsolta én meg nem mentem át. És végig tök egyedül voltam otthon...

Ismerősömnek meghalt az apja és mesélte, hogy egyszer délután a feleségével otthon aludtak, este felébredtek. És amikor felkeltek fel volt kapcsolva mindenhol a villany pedig lekapcsolva hagyták. És ismerősöm: Apu ta vagy az? Erre lekapcsolódott az összes villany...

16L

2010. ápr. 25. 14:25
 20/40 anonim válasza:

Nem tudom milyen érzés lehet, de sajnállak.

Szerintem mondd el a legjobb barátnődnek vagy vkinek.

Mikor előjön próbálj meg másra gondolni.

Sajnálom, de tényleg nemtudom elképzelni:(

2010. ápr. 25. 15:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!