Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » S. O. S. Megbolondultam...

S. O. S. Megbolondultam volna? Más is van így? Szellemek!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hol is kezdjem!14 éves lány vagyok.

Lassan úgy érzem,hogy diliházba kéne mennem,tudom sokan fogjátok ezt mondani.

Van egy szellem vagy nem tudom,hogy mi.

Nem hiszek az ilyen jóslásokba,szellemekbe meg ilyenekben.

De van egy szellemlány.

Szóval ez a lány,gyakran jelenik meg az életembe,de csak én láttom.Volt,hogy ültem a folyósó végén és beszéltem a lányhoz anya meg kijött és kérdezi,hogy kivel beszélek

és akkor itt derült,ki,hogy nem létezik.

Ez a lány egy ilyen kislány,nagy szemekkel,hosszú hajjal.

És nagyon félek.

Annyira ijesztő és SENKINEK se merek erről beszélni,most

is úgy írom,hogy 100-al ver a szívem és könnyezek.

Egyszer anyunak majdnem elmeséltem,de a lány megjelent és

abba kellet hagynom,elkapott a sírógörcs.

Én már teljesen azt érzem,hogy begolyóztam,mert alapból

egy átlagos lány vagyok.És mindig mondom magamnak,hogy

nem hiszek benne,meg,hogy menyél innen,de semmi.

Félek,hogy elmondom valakinek az kifog majd nevetni és

bolondnak nézznek.

Este mikor ott alszok a barátnőmnél akkor azt mondta

barátnőm,hogy nagyon megilyedt,mert hajnal tájban

csak feküdtem az ágyban nagy nyitott szemekkel és nézztem

előre.De semmire se reagáltam,már anyuját is felhívta és

akkor keltem fel valahogy,de akkor már a szellemre ilyedtem fel,azt hittem az anyukájára,hogy a lány az.

KÉrdezték,hogy minden rendben,sápadt voltam meg minden

bajom volt.Féltem.

Éjszaka sokszor azt hallják anyuék,hogy csapkodok valamit,de anyum átjön akkor én fekszek nyugodtan.

Én nem tudom mitől van ez?!

Már nagyon régóta zajlik ez.

Nem történik semmi csak ez az egy lány,vagy nem tudom mi

nem hagy békén.de már nagyon félek tőle,pedig tényleg

nem hiszek ebben és ilyen filmeket se merek nézzni.

Tudtok mondani valamit ebben a helyzetben?Kérlek,ne nézzetek bolondnak!Vagy az lennék?:'(

Ügye azért nem kell ilyen diliházba kerülnöm?

Teljesen kétségbe vagyok esve.

2010. ápr. 24. 23:51
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
66%

ne aggódj, velem is volt ilyen. én is azt hittem, hogy bekattanok, csak képzelődöm,nem vagyok normális. hessegettem a gondolatot, én is itthon láttam mindig.

már itthon is alig mertem lenni miatta. mondjuk én sose beszéltem vele, én is nagyon féltem tőle, azt hittem, hogy becsavarodok az egésztől. nyugtatókon éltem vagy egy hónapig.

jártam paphoz, mit csináljak, hívtam hozzáértő embereket, de csak nem ment el. és még jobban a sarkamban volt, már szinte egyfolytában itt volt a lakásban, és mindig csak figyelt, abba a szobába ment mint én. SOSE HAGYOTT BÉKÉN!!!!!

egy a lényeg.

akkoriban mikor már úgy éreztem az őrület határán állok, és elmebeteg leszek, annyira érzékeny lehettem valamiért a szellemek jelenlétére, hogy már mindenhol láttam őket!!! az utcán, gonoszokat, jókat, halálfélelem gyötört!!!

nem tudom szavakba önteni mekkora idegroncs lettem azokban a hetekben.

nem tudom miért volt ez, előtte édesapám halála után tapasztaltam ilyet egy jó évig, mindig visszajött vigyázni rám, de ez már 15 éve volt.

azt tudom, hogy az életem fenekestül felfordult, mikor a szellem is kb eltűnt a lakásomból. lehet hogy valahogy figyelmeztetni akart. talán..

mondjuk azóta még annyi megmaradt az egészből, hogy valamiért látom az emberek auráját. de a szellemek hála a jó égnek kímélnek.

szóval meg tudlak érteni, lehet hogy veled is valamit talán közölni szeretne.

nekem azt mondták, hogy kommunikáljak vele, de én be voltam tőle tojva, nekem nagyon gonosznak tűnt. mikor egyszer a szemébe néztem, és egymással néztünk farkasszemet, én olyan sokkot kaptam, hogy mozdulni nem tudtam jó néhány percig!!

próbálj a végére járni, reméljük megoldódik.

tehát nem vagy bolond semmiképp. az emberek, mint én is, nem vagyunk benne biztosak sokáig, hogy ez álom e vagy valóság. a képzeletünk szüleményének hisszük, ezért érezzük úgy, hogy diliházba fogunk kerülni.

kitartás! előbb utóbb szerintem békén fog hagyni.

2010. ápr. 25. 00:11
 2/40 anonim ***** válasza:
67%

Ne aggodj, de azonnal mondd el a szuleidnek, ezt muszaj kivizsgaltatni, szamos oka lehet, hogy azt a lanyt odakepzeled, nem veletlenul jelenik meg, mikor elmondanad, az agyad jatszik veled! Te akar tudat alatt is ra gondolsz, igy jelenik meg. Ez akar betegseg tunete is lehet(ne gondold, hogy rogton "dilihazba" zarnak, nem fognak) ami adott esetben meg jol kezelheto is. De mint minden betegsegnel, a mentalis betegsegeknel is nagyon fontos, hogy idejeben "kezeljenek". Ne szegyeld bevallani, te kerd meg a szuleidet, hogy menjetek el a haziorvoshoz, majd o beutal valahova.(csak vizsgalatokra, ne felj! raadasul ha megis elmegyogyintezetbe kuldenenek(nem fognak) akkor is megvan a valasztasod, hogy mesz-e)

Nem mondom, hogy aki alakokat lat, az hulye, mielott tamadnatok, csak a racionalis magyarazatot probalom elmondani. A lenyeg, hogy orvos, amilyen hamar csak lehet. Ne keslekedj, neked is jobb lesz. Viszont az orvosnak mindent mondj el, ne csak azt, hogy alakokat latsz.

2010. ápr. 25. 00:51
 3/40 anonim válasza:
49%

Bolond nem vagy. Én még nem találkoztam velük (szerencsére)de hiszek bennük és neked is. Nem vagyok hozzáértő de figyelmedbe ajánlok egy műsort. Igazából lényegtelen h a sorozat hány százaléka kitaláció (a legtöbb szerintem nem) de igazán jó tippeket és segítséget adhat az elűzésére vagy ilyesmi. A címe: Szellemjárás. Régebben adták a Discoveryn. Most inkább A Discovery Investigaton adja de rendszeresen. Tulajdonképpen nagyon sok emeber hasonló történetet mesél el és filmesítik meg-rekonstruálják- hogy élték meg azt az időt, mit tettek, hogy viselkedtek (ők és a szellemek) kihez fordultak segítségül és hogy sikerült megszabadulni tőle.

Mivel csak te látod, hozzád kötődik valamiért nem pedig a helyhez (házhoz) így könnyebb megszabadulni tőle, és nem üldözi el a családodat. Mivel kislány, mondanám, hogy eltévedt, és nem akar bántani. Azt írtad beszéltél vele. Ezek szerint nem akar bántani.

A hangok, amiket a szüleid hallanak miközben alszol valószínüleg azért lehetnek, mert "Ő" nem alszik és fel akarja hívni magára a figyelmet.

Szóval én ennyit tudtam neked írni (és gondolom, hogy nem elmebetegség (kivizsgálásra való agyszülemény, mint, ahogy azt az előttem szóló feltételezi, mint racionális megoldás) -utóbbit csak azért írtam, mert egy (ebben nem hívő) orvos ezt tényleg betegségnek titulálná, mintsem, hogy esetleg valós lehet.

2010. ápr. 25. 01:21
 4/40 anonim ***** válasza:
50%

Jo, tegyuk fel, hogy valoban "szellemet" lat a lany, akkor elmegy az orvoshoz, aki kivizsgalja, majd koszoni szepen nem ker a kezelesbol, inkabb hiv egy josnot vagy vudubabat szurogat, akarmi.

De tegyuk fel, hogy csak kepzeli, es nem megy el orvoshoz, igy az "agybetegsege" felderitetlen marad. Ki vallal erte felelosseget, ha mondjuk agydaganatrol van szo, es a lany meghal?

2010. ápr. 25. 01:28
 5/40 anonim ***** válasza:
2%

Tuti, hogy nem vagy bolond! Csak egy érvet mondok: élsz, hogy bolond vagy, vagyis nem vagy az! Érded... :) Ha úgy állnál hozzá, hogy huh te milyen szupi vagy beszélsz a halottakkal! És mennél a Mónika sóba vagy tudom is én hova: na akkor bolond lennél! De az írásodon is látzik, hogy TE nem vagy az!

lehet, hogy csak valami betegség. Számos oka lehet, hogy ilyeneket látsz: lehet, hogy csak kimerült vagy, de mivel folyton rettegsz, hogy oda jön hozzád ez a szellem ezért nem is tudod magad megfelelően kialudni. Bár erről inkább egy orvossal konzultáj! :)

2010. ápr. 25. 01:34
 6/40 anonim ***** válasza:
71%
huh! hát ez durván hangzik:S amúgy mondd mit "beszéltél" vele? mi lenne ha megkérdeznéd tőle hogy miért kísért? én nem tudom még sosem találkoztam ilyennel. szóval... :S mind1 bírd ki! és ha kiröhögnek vagy ilyenek vagy ha nem tűnik el próbáld meg! hátha!
2010. ápr. 25. 01:40
 7/40 anonim ***** válasza:
0%
Ne aggódj elfog múlni :)
2010. ápr. 25. 08:51
 8/40 anonim válasza:
15%
Kevesebb LSD, és megoldottam a problémád.
2010. ápr. 25. 10:10
 9/40 anonim ***** válasza:
47%

Hát én nem látom a szellemeket, de érzékelem őket. Komolyan. Rengetegszer volt már olyan, hogy nem volt senki a szobában (legalábbis nem láttam senkit), de aztittem h anya bejött (háttal ülök az ajtónak,ezért nem tom h mikor-ki jön be), és elkezdem h légyszi ne nézd h mit csinálok, kicsit zavar. Hátranézek, nincs ott senki (látható). Szal nem tom mi lehet. De persze nem csak ez az "egyféle" jelenség van. Föcin mikor az Északi-Kzéphegységet vettük,valahogy szóba került Szilvásvárad. Egy szörnyű "emlék" köt hozzá. Tavaly Szilvásváradon voltunk nyaralni, éppen átmentünk Egerbe. Éppen (pont) az én Drága Nagypapámnak vettünk bikavért, mikor hívtak minket, hogy elájult, és kómába esett. Mit ne mondjak, egyből robogtunk haza. (Egerből---> Vas megyébe) 4 napra rá elment (vagy nem). Na szóval elkezdtem könnyezni, nem tudtam megakadályozni a sírógörcsömet... Eszembe jutott, mi lenne ha idehívnám a Papámat. Aztán leraktam a kezem a padra, tenyérrel felfelé. Kértem hogy fogja meg a kezem, és azonnyomban hideget éreztem. Mintha vmi megfogta volna a kezem. De előfordult már, h fényképeztem a falamat a telefonnal ( a nagy kérdés h miért: mert szép sárga volt,és a témám is sárga volt,ki akartam rakni háttérképnek), és mondom, mintha vmi lenne ott. Gondoltam szerkesztem a képet, és átraktam képregény-módba. Ne tudjátok meg mit láttam! Egy lány fejet,ami mosolygott rám. A lány olyan 13-16 éves között lehetett. De nyaka nem volt. Mármint ha valaki lett volna (egy ember) éppen látszott volna a nyaka. De nem. Csak a feje volt!! Aztán volt olyan is, hogy videóztam a lakásban a kutyáimat. Közelítek az egyikre (Szofira) és mintha utána nézne valaminek. Mire kb egymilliódszorra végignézem, látom h ott suhan el egy fehér csík! Megmutazom anyámnak, aki nem igazán hisz a szellemekben, mondja h tényleg, mi az? Apámnak is megmutatom, aki abszolút nem hisz a szellemekben. Mondja füst (-.-"). Nah min1. Volt h felvettem telefonnal h milyen ha sikítok :Đ. Hülyeségből, hisz SENKI nem volt otthon (éppen fürödtem). Meghalgattam, és hát hallatszik egy olyan hogy"hápszi"! De így: "hápszi". Én majdnem infarktust kaptam! És SENKI NEM volt otthon:S. Volt (nemrég) hogy a papám mentette meg az életem! Épp számítógépeztem, és gondoltam egyet, ránéztem a fényképére. SEMMI szagot nem éreztem,de nem is tudom miért (egyszerűen tényleg nem tom h miért) de kirohantam az előtértbe. Nem tudjátok mennyi füst volt ott! 3 kutya lenn (2 szintes ház),és majdnem kitöröm a bokám úgy rohanok. Kiesett a kályhából a fa,és ott égett!!! Gyorsan lelocsoltam,szerencsére nem lett baj. De tényleg NEM tom h mi hatására néztem ki!! Aztán a papám halála óta 3× álmodtam Vele. Először (pár héttel a halála után): Ment előttem, a téli kabátjában,a sapkájában ,és a sáljában. Körülötte minden arany-fehér volt. De semmi nem látszódott (mmint fa,autó stb.). Válltól felfele láttam, és nem fordult hátra. A másodikat és a harmadikat hosszú lenne leírni. Szóval egyátalán nem vagy bolond! Csak különleges vagy, tudod érzékelni te is (első válaszoló+én) a szellemeket.

Amúgy a szüleidnek nincsen olyan gyermeke aki meghalt és te nem tudsz róla? Lehet ő kísért!

2010. ápr. 25. 10:11
 10/40 anonim válasza:
59%

Nem vagy bolond, de mindenképpen el kéne menned egy orvoshoz. Ez nem azt jelenti, hogy diliházba fognak küldeni, vagy kényszerzubbonyt adnak rád. Lehet, hogy csak hallucinálsz, ezt sok minden okozhatja, lehet, h pl. vagy egy ciszta az agyadban. Ne ijedj meg ettől, nagyon sok betegség könnyen, akár gyógyszerrel gyógyítható, és ezek nem azt jelentik, hogy bolond vagy! Az egyik ismerősömnek is volt egy kisebb cisztája, az nyomást gyakorolt az agyának egy bizonyos részére, és amiat állanüdan hallucinált. De szó nem volt arról, hogy bolond lenne! Kapott rá gyógyszert, és elmúlt. viszgálat első körben valószíűleg csak egy mr-ból fog állni, azaz ráragasztanak a homlokodra pár tappancsot, és mérik az agyhulámokat tíz percig. Aztán csinálhatrnak még esetleg egy ct-t (olyan, mint a röntgen).

Szerintem mindenképpen meg kéne lépd ezeket, mert ha esetleg valami szervi oka van a dolognak, akkor így biztos ki fog derülni!

Nem azt mondom, hogy lehetetlen, hogy szellemeket látsz, de mielőtt teljesen beleélnéd magad ebbe, érdemes kivizsgáltatni a szervi okokat. Ha ott nem találnak semmit, akkor lehet komolyabban is foglalkozni azzal, hogy az a lány tényleg egy szellem, de ebben sajnos nem tudok segíteni, mert nem értek hozzá.

Én viszont mindenképpen elmenék orvoshoz, mert szémnos betegség okozhat ilyen tüneteket, és egyáltalán nem kell bolondnak lenni hozzá!

2010. ápr. 25. 10:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!