Ha van isten miert kenyszerit minket arra hogy fizikai testben eljunk?
Figyelt kérdés
en nehezen akarom elhinni hogy beleegyeztem ebbe. ha van isten vagy barmi mas az engem tuti kenyszeritet hogy ideszulessek en ezt gondolom2016. szept. 13. 15:28
11/16 anonim válasza:
Valószínűleg azért, mert ez neki jó poén.
12/16 anonim válasza:
Nem a fizikai test a földi problémák oka.
13/16 anonim válasza:
Fogd fel úgy, mint egy utazást egy kényelmetlen, szűk autóban. Sok érdekességet látsz, és olyan helyekre juthatsz el, ahová máskülönben nem jutnál.
14/16 A kérdező kommentje:
nincs itt semmi erdekes elolvastam a linkeket es ez a velemenyem isten mindenhato de nem teljesen josagos
2016. szept. 13. 22:56
15/16 anonim válasza:
Mindig az "ÉN".
Azért merül fel benned ez a kérdés, mert az ego az, ami nem akarja ezt elfogadni.
Nem a lelked.
Ha sokat tapasztalsz és fejlődsz, akkor ráébredsz , hogy minden/mindenki a felsőbb énből született.
Te is, én is, és az összes élő ember/állat/növény stb. mind a felsőbb én része, másnéven "teremtő lélek".
Ez a dolgod.
Fejlődni, tapasztalni.
16/16 anonim válasza:
Ez egy büntetés. Most vezeklünk. Ezt földönkívüliek mondták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!